Jeg hakkede to-tre store håndfulde hasselnødder, en god håndfuld cashewnødder og en halv pose mandler og smed det op i en bradepande sammen med en masse speltflager, femkornsflager, lidt kokosmel og store drys sesamkerner, solsikkekerner og hørfrø.
Dernæst opløste jeg et par skefulde honning i ca. 2 dl kogende vand og hældte det over korn og kerner og vendte rundt i det med hænderne, så det alt sammen blev fugtet.
Så fik bradepanden sig en tur i ovnen ved ca. 150 grader ovnluft i godt en halv time.
Dernæst opløste jeg et par skefulde honning i ca. 2 dl kogende vand og hældte det over korn og kerner og vendte rundt i det med hænderne, så det alt sammen blev fugtet.
Så fik bradepanden sig en tur i ovnen ved ca. 150 grader ovnluft i godt en halv time.
Det ser rigtig lækkert ud og det virker overskueligt lige at skulle lave sådan en portion - det skal jeg da vidst lige have afprøvet.
SvarSletDet er så nemt! I princippet tager man jo bare hvad man har i huset!
SvarSletKan det betale sig - rent økonomisk?
SvarSletJa, det er jeg meget, meget overbevist om! Der bliver psykotisk stor portion ud af det jeg lavede - og jeg har til mindst tyve portioner af den art endnu. Og så er det jo en luksusblanding, man tager jo bare hvad man har i huset af nødder og den slags.
SvarSletJeg må også prøve at lave musli. Tak for inspirationen.
SvarSletSelv tak, Anette, og god fornøjelse! Jeg spiste min første portion i dag, og det er bare en totalt himmelsk oplevelse!!!
SvarSlet