onsdag den 3. marts 2010

Held og Lotto

Her til aften har jeg siddet og rystet mangt på hovedet over den såkaldte "lottofeber". Hele norden skulle angiveligt været gået i selvsving over udsigten til den store gevinst i aftenens lottoudtrækning, hvor hovedgevinsten var et beløb på 70 millioner, tror jeg nok. Men chancen var nogenlunde tilsvarende - éen ud af 80 millioner. Så skal der altså mere end almindeligt held til at være the one. Og så var det, at jeg tænkte "At de gider" om de folk, som er styrtet til kiosker landet over for at få en kupon eller ti.
Men så var det, det før gik op for mig : Det er jo stort set det samme, når jeg går på dates. Hvad er egentlig chancerne for at jeg skyder papegøjen eller vinder den helt store gevinst? Jeg tør ikke en gang tænke på odds'ene... For gud, hvor er der mange nitter i denne her tombola. Og med mit held. Er det i det hele taget andet end held? Har jeg overhoved noget at skulle have sagt. Enten er den der - eller også er den der ikke.

Og højst sandsynligt "ikke".

1 kommentar:

  1. Haha, ja det er jo præcis det samme, Natascha. Nej, det var selvfølgelig ironisk, men dog tror jeg på at det må handle rigtig meget om held. Der skal da en del til for at puslespillet går op, -man skal møde en som man godt kan lide på alle mulige måder, og som om ikke det var nok så skal han også have det på samme måde, og i tilæg til det skal man mødes på et tidspunkt hvor det tilfældigvis passer for begge to, osv. Det er jo et puslespil (eller bare et tilfældigt spil!) når man kigger sådan på det. (Så det skulle man måske lade være med)

    SvarSlet

Blog-arkiv