mandag den 29. marts 2010

Mit hjemmeprojekt...

Jeg har i lang tid gerne ville lave lidt om på udsmykningen i mi ydmyge hjem, og et projekt med rammer har været lang tid undervejs... Men jeg har haft computer break down har jeg jo pludselig haft utroligt meget fritid, og je er derfor endelig kommet i gang!

Jeg har flyttet det store verdenskort hen over sengen, og er nu i gang med at sætte rammer med forskellige billeder op over mit chatol - sådan her ser det ud indtil videre:

Ja, jeg mangler en ramme i venstre hjørne... og billedet med Stine og Dorthe hænger også forkert, for tæt på det ovenover. Det skal jeg have lavet om på - billedet skal nok i en anden ramme, da den aktuelle ikke har noget ophæng og derfor hænger så aparte og tæt på det ovenover.

De andre billeder er som følger fra øverst til venstre: Gammelt postkort af Berlin, Omkring Brandenburger Thor - Kathrine Ærtebjerg motiv på postkort fra udstillingen på Gammel Strand - Rødt billede af flapper-pige, købt på Etsy - Barnligt motiv, postkort købt på Aros, Maries Indiana Jones-tegning - Håndtegnet kort, som jeg desværre har glemt, hvor jeg har købt... - Dorthe og Stine - Tegning med kat over tagene i Prag, købt i Prag for maaaaaaange år siden.

2 kommentarer:

  1. Årh, jeg synes det er rigtig fint med sådan en billedvæg. Især når det ikke bare er tilfældige billeder, men at de har en historie af en art (:
    - Anne

    SvarSlet
  2. Tak! Ja, det synes jeg nemlig også. Jeg fik dog hængt dem med lidt for meget mellemrum, så der ikke er plads til så mange... Men jeg synes nu det ser fint ud alligevel!

    SvarSlet

Blog-arkiv