fredag den 28. september 2012

Uden mad og drikke dur jeg i hvert fald ikke!

Efter en skøn miniferie med helt utroligt mange kager og skøn mad har jeg ligefrem glædet mig til at komme på kur igen, haha! Selv jeg kan altså få for meget kage, selvom jeg ikke havde troet det...
Uhm, lækker hindbærsnitte fra konditori i Charlottenburg - blot én af feriens mange kager :o)

Jeg har jo genfundet min kærlighed til grøntsagssupper, mens jeg har været på kur. Suppe til frokost er virkelig et hit! I dag lavede jeg den af hokaido-græskar, løg, ingefær, chili, hvidløg og squash, som jeg blendede til ukendelighed inden jeg tilsatte ærter. Hertil fik jeg protein i form af stegt kyllingfilet, og så dryssede jeg med godt med frisk koriander.
Dejlig stærk suppe!

I det hele taget elsker jeg efterårets frugt og grøntsager. Danske æbler, de aflange blommer, friske pærer, hokaidogræskar og butternutsquash, alskens rodfrugter, ikke mindst rødbeder og persillerødder. Og knoldselleri, for guds skyld! Den anden dag lavede jeg Hokaidofritter, så mine smagsløg sang :o)

I dag var jeg forbi grønttorvet ved Torvehallerne og en smut i Netto og fik lidt ingredienser. I Torvehallerne kunne jeg heller ikke dy mig  for at købe et lillebitte stykke æblerøget chedderost - men hvad jeg skal bruge det til, ved jeg ikke endnu.
Efterårsmums.

2 kommentarer:

 1. Ork, den der hindbær "snitte"/kage ser afsindigt god ud - 2/3 del gelebær, 1/3 kagebund <3 Yumyum.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Der er nogen, der har forstået snittens retmæssige fordelingsforhold :oD Selvom jeg nu også er svært begejstret for almindelig hindbærsnitter!

   Slet

Blog-arkiv