søndag den 9. september 2012

Jeg er nødt til...

... at blære mig helt vildt!!! Ham, jeg godt kan lide, og jeg var meget opsatte på at vinde dansekonkurrencen til 50er-festen i går, og vi har faktisk været så overentusiastiske, at vi har øvet moves og øvet os - og selvom vi mest har gjort det for sjov, fordi vi godt ved, at SÅ gode er vi jo ikke, så kunne det bare være lidt fedt, ikk?

Så jeg fik indprentet gæsterne til min forfest, at vi SKULLE af sted kl. 20, så vi kunne nå konkurrencen, men selvfølgelig kom vi ud af døren lige lige lidt sent, så vi nærmest kun nåede at aflevere vores jakker i garderoben, før vi kastede os ud på dansegulvet. Først dansede alle, og det hele var vildt kaotisk, men vi prøvede på at udvise så meget energi som muligt for at få et prik på skulderen og en lille seddel, som betød at vi ville være blandt de 8 par, der skulle gå videre. Og det fik vi! Juhuuu.

Jeg genkendte straks sangen, som vi skulle danse til.
Mig: Det er Sing, sing sing!
Ham: Huh! Så tror jeg ikke, jeg kan nogetsomhelst!

Hvorefter han kastede mig ud i swingouts - og vi fik lavet vores planlagte hop.

DESVÆRRE kom  Emil Thorup og prikkede os på skuldren efter nogle minutter :o( Og denne gang betød prik ud.

MEN - vi røg ikke ud som de første, og hey - vi var blandt de 8 udvalgte par! Forestil jer liiiiiige, hvor svært vi havde ved at få armene ned resten af aftenen :o)

Det var i øvrigt en super fest - vi dansede og dansede, så meget at vi vores kroppe var døde 1.30 og vi cyklede helt smadrede hjem. Men dejlig, dejlig aften.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med det. Der er ingenting bedre end når ting lykkes. Gid det var mig der kunne swinge. Det ser bare SÅ godt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Og Prinsesse Suh, du skal da bare at komme i gang med danseriet - det er så sjovt!
   K.h. Natascha

   Slet
  2. Ved det godt, men ... bla bla bla og så bla bla bla.... Vil det vist ikke nok endnu. Men det kan være det kommer. Indtil da nyder jeg at se på jer andre!

   Slet
  3. Ja, man kan jo heller ikke nå det hele - det er blevet en noget tids- og energikrævende hobby for mig :o)

   Slet

Blog-arkiv