lørdag den 10. september 2011

En klog kvinde....


Hvor er den mand, der kan lindre et hjerte lige så godt som en satinkjole?
- Dorothy Parker

Åh, hvor sandt - der findes bare ikke noget bedre end en fin kjole :o) Det her er et citat lige efter mit hjerte.

Jeg ved godt, jeg er stille igen. Men der er så meget, så meget. Og det hele skal forberedes og der skal læses til det. Jeg tænker på mine nye job og mit studie. Jeg synes ikke helt, der er nok timer i døgnet. Jo, måske er der nok tid, men jeg har slet ikke nok energi. Oveni det, er jeg ved at blive månedens gæst i fitness centret - fra at være fast inventar, haha. Men jeg kan mærke, at jeg skal prioritere den motion, den er alfa og omega. Men jeg har kun været dernede to gange i denne uge. Og så får jeg lige en tredje med i morgen.

Men bortset fra det, så går det fint. Jeg er ikke så glad for at være sproglærer - og det troede jeg ellers at jeg ville være! Men jeg synes det er svært, ensformigt og kedeligt. Mine elever er i starten af tyverne (tror jeg), studerende og har været i DK i 2-3 uger - hvilket vil sige, at de intet dansk kan, og jeg skal i princippet undervise PÅ dansk. Men nogle gange er jeg nødt til at slå over i engelsk, og jeg er ikke specielt god til engelsk, så jeg kommer ofte til kort i forhold til faglige udtryk... Hvilket får mig til at føle mig dum og uduelig. Jeg ER bare ikke glad for at være lærer. Det er selve det at undervise, jeg ikke bryder mig om. Folk siger altid, at det er noget andet at undervise voksne end børn - men problemet er, at det er BØRN, jeg er god til. Ikke at undervise. Nå, jeg må bare bide i det sure ævle og blive bedre :o( Det går ok med min tiende klasse, selvom der ikke dukker så mange op, så det kan være lidt tungt. Men tiden føles relativ kort. Min egen undervisning, eller studiet, er indtil videre fint, omend jeg kun har været der én gang - i onsdags, da jeg var på vej hjem fra sprogskolen, blev jeg vildt dårlig. Så dårlig, at jeg måtte stå af på Østerbro og kaste op. I stride strømme. Stine kom forbi med vand og andre sko til mig, og så gik jeg ind til Nørreport station, og kastede op et par gange mere på vejen der hen. Hele min krop gjorde ondt. Det gik op for mig, at den hovedpine, som jeg havde døjet med hele dagen, var migræne. Og det var derfor jeg blev skidt. Da jeg nåede til metroen, mente jeg godt, at jeg kunne tage den hjem. Men igen gik jeg helt kold og måtte stå af på Christianshavn, kaste mere op og gå resten af vejen hjem. Det tog mig så tre timer at komme hjem. Jeg kunne slet ikke falde i søvn, fordi jeg havde ondt i hele kroppen og kramper i hovedet, så næste morgen måtte jeg melde mig syg på job og i øvrigt droppe undervisning. Herlig start :o(

Nå, nu er min mad vist færdig - skal lige læse en tekst mere, ind til naboen og sige hej til min barndomsveninde, og så i Cinemateket og se Blue Valentine :o) Så blev det også til lidt weekend, hæ.

1 kommentar:

  1. Æv, hvilken uheldig start på studiet. Det lyder voldsomt! Stakkels stakkels dig. Hvordan har resten af ugen været? Altså mht. migræne?

    SvarSlet

Blog-arkiv