torsdag den 26. februar 2009

Job-samtale

I går aftes var jeg til samtale på en skole i Allerød. Til min store overraskelse (positive), så tog det egentlig kun ti minutter længere at komme derop end til mit forrige job. Det kan jeg godt leve med. Og man kunne gå fra stationen.

Sidst jeg var til samtale på en skole var det kun en skoleleder som var til stede. Men i går blev jeg mødt af et panel på ikke mindre end FIRE personer. Men de var super søde og imødekommende.

Jeg tror godt de kunne lide mig! Jeg vil tro at deres indtryk af mig var, at jeg er sød, sjov, rolig og åben. Og det er jo ikke det værste de kan tro om mig - og hvad mere er; det er jo heldigvis sandt ;o)

MEN en hage ved jobbet. Det er som klasselærer i en 7. klasse! SYVENDE KLASSE! Det skal ingen hemmelighed være at jeg foretrækker mellemtrinet. Alt over er lidt skræmmende. Mest fordi jeg kan huske hvordan vi selv var over for vores barselsvikar i syvende. Det stakkels menneske, Lene, var vist nyuddannet og sikkert ikke over 25. Og så læspede hun - dømt til mobning. Og hun kunne slet ikke vinde vores respekt.

Nu må vi se - jeg får svar på mandag. På min fødselsdag! Så bør det jo blive et JA, hvis der er nogen retfærdighed til i denne verden.

2 kommentarer:

  1. Here I go again... mon det virker...

    Håber virkelig at de vælger dig :-)

    SvarSlet
  2. Taaaak. Det håber jeg også!

    SvarSlet

Blog-arkiv