onsdag den 11. februar 2009

Be My Valentine


Nu er jeg jo single, ganske single, og til sådan nogen som os falder der jo ikke ret meget af på Valentines Day.

Men derfor kan man jo godt drømme!

Her følger et udvalg af mænd som jeg allerhelst ville fejre Valentines Day med.

Først og fremmest Jonas Bjerre fra Mew. Aller aller aller helst ham. Smukke, smukke mand.

Alexander Kølpin er vist alderpræsidenten på min liste. Han er bare så fin og pæn - og så er han danser. Der er noget sexet over mænd, der har så meget kontrol over deres krop :o)

Jason Orange fra Take That! Tja, hvad kan jeg sige? Jeg er skadet fra teenageårene og han er sgu cute. Og også danser! Jeg glemmer aldrig, når jeg som teenager så Take That koncerter og rå-savlede, når Jason dansede til Give good feeling - Åh suk ;o)
Jeg er ikke ubetinget vild med Jude Law, men han har virkelig sine pæne øjeblikke! Et af dem er på nedenstående billede...

Thomas Dybdahl er et kapitel for sig ligesom Jonas Bjerre. Jeg behøver vist ikke at sige mere, mit hjerte smelter ved synet af ham.


Gael Garcia Bernal.. Faldt for ham, da jeg først gange så "y ty mama tambien", men han er endnu lækrere i "The science of sleep", som også er en af mine yndlingsfilm, tilfældigvis!Den sidste på listen bliver James McVoy. Han er lidt speciel, men jeg lagde mærke til ham for første gang, da jeg så "Løven, heksen og garderobeskabet" - hvor han spiller Faunen Mr. Tumnus! Selv som fabeldyr er han cute og sexet. Sidst så jeg ham i Soning, hvor han er über-lækker (og i øvrigt er filmen fantastisk).


Ja ja... Tanker er toldfri. Man må gerne drømme....
i virkeligheden skal jeg bare være sammen med en veninde - men det glæder jeg mig nu også til!

1 kommentar:

  1. Årrh, Science of Sleep er også en af mine yndlingsfilm! Ligesom at "og din mor" altid tager kegler. En af yndlingsscenerne er dér hvor Diego Luna og Gael Garcia kysser. En ultimativ oplevelse!

    SvarSlet

Blog-arkiv