fredag den 6. august 2010

RASERI!!!!!!!!!!

Åh gud i himmelen, hvor er jeg RASENDE lige nu!
Ham idioten, der totalt pissede på mig på Roskilde lånte min elskede navn.super-bog inden festivalen. Den norske version med alle mine notater fra specialet.

Den vil jeg jo gerne have tilbage, og i dag fik jeg endelig taget mig sammen til at skrive til ham om han ikke kunne sende den til mig (og så adressen). Derefter åbner han chatten.

Ham: Nej - du kan få den ved lejlighed

Me: og hvilken lejlighed skulle det være? skal bruge den.
Ham: så må du købe en ny. www.amazon.com
Me: Du, det er min bog, med mine notater. jeg skal bruge den. det tager dig ti minutter og en tyver at poste den på posthuset
Ham: jeg er ikke i nærheden af et posthus, og hvis den betyder så meget for dig kunne du have fået den på Roskilde før du tog hjem
Me: ih tak - du er sandelig en god ven. hvad fanden går der af dig ved at sende den tilbage?
Ham: jeg kan ikke finde ud af at gå på posthuset. og jeg har travlt
Me: vor herre bevares, du er sgu da ikke FNs generalsekretær. det er normalt at aflevere ting tilbage, når man låner dem.
Ham: hvis den betyder så meget får dig kunne du have fået den på Roskilde før du tog afsted. det var ikke med min gode vilje at jeg skulle slæbe den hjem.
Me: du sov og jeg glemte den. du har lånt den. det er dit ansvar at aflevere den tilbage.
Ham: hvis du har så travlt med at prædike manerer, så er det gode manerer at sige farvel.
Me: i sov.
Ham: BULL SHIT
Me: er det fordi du vil have at jeg sender penge til porto?
Ham: hvis du vil sende mig penge kan du sende 600 for et telt.
(han havde overført penge, så jeg kunne købe et telt for ham og sætte det op. Det gjorde jeg, men kunne kun finde ud af at sætte det halvt op, og da han kommer havde nogen ødelagt en af stængerne).

Me: rend mig.

Ham: lige over.

LANG PAUSE

Me: altså, jeg kan da ikke gøre for at nogen stjal stangen til din telt. hvis du syntes, det var min skyld og at jeg burde have betalt dig, så syntes jeg du burde have sagt til mig med det samme, så jeg kunne have givet dig penge.

Ham: jeg er da ligeglad... det er bare fordi du har så travlt med at prædike manerer, så synes jeg du skulle feje for egen dør
Me: hilste de andre måske ikke? jeg sagde til de andre at jeg ikke orkede den store afsked, så jeg gik bare nu og om de ikke kunne hilse de andre.

Ham: jeg gider ikke sende den bog. du kan få den ved lejlighed.


FOR FANDEN!!!! Jeg vil have min bog! Jeg har sgu da ikke gjort HAM noget, det var ham der totalt pissede på mig overfor alle mine venner! Den store lort.

5 kommentarer:

 1. Hold da kaje, hvor en nar! Jeg har lige fået bogen i fødselsdagsgave i søndags, Ville ønske det var din version, så havde jeg straks sendt den! Jeg er nemlig i stand til at gå på posthuset og sende den til et andet sted på Amager!

  SvarSlet
 2. Jøsses, en idiot! Den der opførsel giver jo ingen mening overhovedet.

  SvarSlet
 3. WTF? "Jeg kan ikke finde ud af at gå på posthuset." Jamen, er du 5 år gammel eller hvordan?

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå du er rasende!
  Han skulle have med en våd Berlinger!

  SvarSlet
 5. TAK, piger! Ja, jeg er stadig flintrende! Det er MIN bog! Teknisk set har han stjålet det... Og hvad er det for en tone? Jeg fatter ingenting.

  Og Fasterfis - tillykke med fødselsdagen - og god læsning. Den er fandme god. Jeg har den også i en dansk version... men... det er jo ikke min norske med notater og tanker i! Suk. og Piv.

  SvarSlet

Blog-arkiv