mandag den 16. august 2010

En ny uge...

Så blev det mandag - og jeg ser frem til en hyggelig, men travl uge.
Lørdag eftermiddag tog jeg i den silende regn hjem til mine forældre for at overnatte, så jeg kunne komme op i tide til at tage til det gode loppemarked ude på de kanter - jeg skulle nemlig se efter et nyt spisebord og kommode, da begge dele er afgået ved døden. Men det fandt jeg ikke - til gengæld fandt jeg en stor peberkværn, en Peter Plys-bog og vinterstøvler!

Har overnattet der igen til i dag, hvor jeg stod tidligt op, så jeg kunne være tilbage i KBH i tide til at komme til dans. Nu er jeg hjemme og i gang med at bage burgerboller. Maria og Rie kommer. Rie har fødselsdag, så jeg inviterede hende med til vores madklub. Jeg skulle have været hjemme ved Gudny og drikke kaffe, men hun aflyste for en times tid siden. Så kan jeg få ryddet en smule op, og det er måske meget godt, i virkeligheden.
Anyways, jeg vil gerne vise billede af mine nye vinterstøvler på et tidspunkt, men det bliver ikke liiiiiige nu.

3 kommentarer:

 1. Ih, det klæder dig vildt godt med håret sat op sådan der!

  Glæder mig til at se støvlerne.

  /marie

  SvarSlet
 2. Godt billede, Nat - så moderne og voksen, du ser ud. Me like:-D

  SvarSlet
 3. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlet

Blog-arkiv