onsdag den 25. august 2010

Humøret har ikke været det bedste på det sidste. Og sandt at sige, har jeg ikke været stået op i tre dage, men bare ligget på min sofa, set dårlige serier hele dagen og sovet med fjernsynet tændt. Jeg HADER, når jeg gør sådan. Det er så usselt! Jeg har ikke en gang været i bad.

Men når jeg har det sådan... Så kan jeg bare ikke rokke mig ud af stedet.
I dag er jeg stået op og har indtil videre vasket tøj og sendt en ansøgning. Om lidt vil jeg gøre mit illelugtende køleskab rent. Men jeg er stadig ikke sikker på at jeg orker at møde verden i dag.

Det værste er, at der ikke er noget konkret i vejen. Jeg kan ikke sige, at jeg er ked af dét eller dét. Og så er det jo lidt svært at snakke med nogen om det... Eller gøre noget ved det. Når noget konkret går mig på, så kan jeg jo tage fat i det og gøre noget ved det. Rydde op. Ordne. Og få styr på. Men jeg har bare en tristhed som sidder i hele kroppen. Og det er også derfor det føles som om jeg ikke kan rejse mig.

5 kommentarer:

 1. Det lyder lidt som en depression. Hvis det fortsætter i et par uger, vil jeg foreslå, at du går til lægen med det. Prøv at lade være med at slå dig selv i hovedet, du er ikke ussel :) Masser af kram herfra.

  SvarSlet
 2. Hej Hazel. Tusind tak for søde ord og bekymringen. Jeg får bare sådanne perioder en gang imellem, er jeg bange for... Det er træls. Men noget jeg arbejder med :o)

  K.h. Nat.

  SvarSlet
 3. Jeg synes også det lugter af depression. Forleden tudede du uden grund. Og du er i kulkælderen uden at vide hvorfor. Er med på en tur til lægen.
  Ved godt det kan lyde mærkeligt her i cyberspace, hvor man ikke rigtig kender hinanden, men jeg tænker på dig og ønsker dig alt det bedste (det her skal IKKE lyde stalker agtigt!!!) og sender dig et kæmpe kram!!!

  SvarSlet
 4. Tak for tilbudet, Pernille. Det varmer. Tror lige jeg skal se om min ferie til syden ikke hjælper. Det føles også lidt bedre i dag, selvom jeg stadig ikke lige magter at gå nogle steder. Har endog lige været ovre i Kvickly og købe ind til sund mad. Jeg ved jo godt at sund mad (og motion) hjælper på det meste....

  SvarSlet
 5. Åh Natascha er ked af at høre du har det sådan, men er glad for at du deler det!..
  og jeg må melde mig enig med de andre, det lyder som symptomer på depression.

  troede ikke jeg skulle dele dette på nettet men;
  Jeg lider selv at tilbagevendende depressioner, havde min første da jeg var 12 år.
  pt. er jeg i min 5. og er på medicin.
  og jeg er "kun" 20 år og skal leve med at være på medicin hele livet.

  Så hvis du vil snakke er jeg altså på mailen!
  :-*
  og hvis du bliver ved med at få sådan nogle "ture" så gå til lægen, de har et spørgeskema som man udfylder og ud fra det kan de se hvad de kan hjælpe dig med.

  kram herfra!

  SvarSlet

Blog-arkiv