onsdag den 4. august 2010

Ansøøøøøøgninger


Igen i dag sidder jeg på Dyrehaven og skriver ansøgninger. Kan ligesom bedre tage mig sammen og koncentrere mig her... Bortset fra når der kommer pæne mænd ind, hæhæ. Men ansøgningsskrivning ER bare hyggeligere, når man sidder på en rar café.

Hm, jeg kan mærke, at jeg ikke rigtig har lyst til at være lærer længere. Jeg vil hellere noget andet... Som jeg dog ikke kan finde ud af hvad skal være.

ÅRh, jeg kunne virkelig godt spise noget kage. Men jeg kan ikke se at de skulle have noget, og det bør jeg jo heller ikke. Nu skal jeg jo snart ned og slænge mig i bikini på en strand, haha. Godt jeg skal træne igen senere.

10 kommentarer:

 1. Jeg er vild med dit foto, er det dit eget?

  Dyrehaven, som i Dyrehavsbakken??

  SvarSlet
 2. Desværre et jeg har samlet op på nettet! Til inspiration for alle de fine billeder jeg skal tage.

  Dyrehaven er min yndlingscafé på Vesterbro.

  SvarSlet
 3. Jeg tror faktisk, du ville ha' godt af at komme væk fra lærerjobbet. Måske ikke permanent, måske permanent. Du skal vist i gang med at brainstorme over, hvad du virkelig brænder for! Mad - litteratur - skal vi åbne en bogcafé? :) (En gammel drøm jeg har og sikkert aldrig slipper..)

  SvarSlet
 4. Hm, problemet er vist at jeg ikke rigtig brænder for noget.

  SvarSlet
 5. Nu er jeg bare nysgerrig :-) Hvad underviser du i?

  SvarSlet
 6. Du må gerne være nysgerrig :o) Jeg har haft forskellige vikariater i folkeskolen. Jeg har primært undervist i dansk, for jeg er cand.mag. i dansk - men jeg har også undervist i engelsk på alle alderstrin, idræt (ikke min kop te), naturteknik, geografi, matematik, kristendom og historie. Og været klasselærer :o) Og jeg har været virkelig glad for det!!!! Virkelig! Men jeg er jo ikke uddannet lærer....

  SvarSlet
 7. Ah. Jeg var nysgerrig, fordi jeg selv læser til lærer. Jeg har en bachelor i dansk og læser nu filosofi som min sidefag - så forhåbentlig er jeg uddannet om to år. Har du undervist i gymnasiet og i så fald, var det ikke fint?

  SvarSlet
 8. Nej hvor fedt. Så du vil gerne være gym-lærer? Jeg har aldrig undervist på gymnasiet. Jeg har egentlig aldrig haft undervisningsambitioner overhovedet og endte ved et tilfælde (eller rettere; i desperation) med et vikariat på en folkeskole. Jeg blev så vildt glad for det. Men lige.... kunne jeg godt tænke mig noget andet. Som jeg dog ikke lige har regnet ud. Er også stadig lidt modløs efter alle afslagene, da jeg blev færdig med at læse, suk.

  SvarSlet
 9. Ah øv. Jeg kan godt forstå din modløshed. Jeg har altid drømt om at undervise i min passion, som netop er litteratur (foruden mad, selvfølgelig) ;-) Jeg håber du finder det, du netop brænder for (udover de lækre fyre i dyrehaven) :-)

  SvarSlet
 10. Jo tak - og må du komme til at undervise i litteratur! Det er jeg sikker på du kommer til.

  SvarSlet

Blog-arkiv