søndag den 10. juli 2011

Ryst djævelen!Lidt perfekt søndagsmusik! Jeg ELSKER Antonys stemme og det her nummer er svinefedt - vældig funky i forhold til hvad han ellers laver. Jeg vil SÅ gerne til Antony and the Johnsons-koncerten i DRs koncertsal, det garanteret overjordisk smukt, men det koster altså minimum 350 kroner + gebyr, og det har jeg ikke lige. Overhoved. Da jeg lå med tømmermænd i torsdags, lå jeg nemlig og tænkte... Over at jeg VIL et sted hen her i sommer og inden jeg jo formentlig begynder at læse igen. Om det så bare er nogle dage. Nu har jeg aftalt at besøge min søde kusine i hendes kolonihave på Fyn i et par dage i forbindelse med at jeg alligevel skal derover til min onkels fødselsdag. Det bliver ikke så dyrt, og jeg kan køre med min søster hjem (går jeg ud fra) eller forældre. Derudover vil jeg et par dage til Berlin. Jeg har skrevet og spurgt en pige, som jeg et par gange har lejet en lejlighed billigt af, om jeg måtte leje den igen. Ved dog desværre af erdaring at hun ikke er så god til at svare tilbage, og derfor har jeg også kigget lidt på hoteller. Med bus og en dag mindre, så kan det vist godt lade sig gøre i slut-august. Så det vil jeg. Men så bør man nok ikke kaste 400 kroner efter Antony-billet, hæ. Desværre!

Weekenden har været stille-stille. Fredag tog jeg lidt ud med Stine og drak og øl, men var hjemme igen lidt efter midnat. Ville gerne være frisk lørdag, hvor jeg skulle til to-timers danse-event. Den slags magter jeg nemlig ikke med tømmermænd (jeg magter jo ingenting med bare de mindste tømmermænd). Og det var en fin danse-time, ret svedig og hyggelig. Bagefter stenede jeg og læste bog færdig inden jeg kørte til Frederiksberg for at passe barn (igen). Det var heeelt stille og roligt, for pigebarnet havde ikke sovet lur og var så godt som i coma, da jeg kom. Sad bare og stirrede ufravendt på Pinocchio på hollandsk. Da den sluttede børstede vi tænder og sang godnat-sang, og så kunne jeg ellers plante mig på sofaen resten af aftenen med min bog.

Fik læst Vindens Skygge, som jeg fik i fødselsdagsgave, færdig inden jeg tog af sted, så jeg kunne komme i gang med Knausgaards bind 2, som jeg ENDELIG havde fået fra biblioteket. Vindens Skygge var ikke rigtig mig. Jo, jeg var da underholdt, bevares, men det var sådan en gang højstemt romantisk pladder om tilfælde og eventyr, hemmelig bogselskaber, forbrændte ansigter, ukendte fædre og tabt kærlighed. Sådan noget lomme-filosofisk tralala a la Paulo Coelho. Ha ha, så er det rart at komme over til det helt low key, detaljeorienteret og gennemrealistiske Knausgaard!

Nu er det søndag og jeg skal til endnu en danseevent lige om straks :-) Bagefter skynder jeg mig til Roskilde og besøger søster & co., hvorefter jeg nupper to dage hos forældrene. Happy happy!

4 kommentarer:

 1. jeg vil gerne med til Berlin! Men begynder arb. den 5. august, så kan kun en weekend, hvis det først skal være i slutningen af måneden.

  SvarSlet
 2. Det er min plan at tage af sted med bus fredag morgen og tage hjem igen mnadag eftermiddag. Jeg VIL være der en søndag fordi jeg skal på det gode loppemarked ved mauer park :o)

  SvarSlet
 3. Jeg har også lige læst Vindens Skygge, jeg fik den i fødseldagsgave. Jeg var egentlig glad for den - selvom jeg nu også kan tilslutte mig dine kritikpunkter. Jeg var nu alligevel godt underholdt. Måske mest pga. alle henvisningerne til Barcelona (det var lidt pga. bogen at vi besøgte Tibidabo - og det var simpelthen et fantastisk sted).

  Håber det flasker sig med Berlin-tur!

  SvarSlet
 4. Ja, det er altid sjovt at besøge steder, som man har læst om - eller omvendt er faktisk endnu bedre! At læse om steder, som man har været :o)

  SvarSlet

Blog-arkiv