fredag den 8. juli 2011

Grill på taget

Onsdag aften var jeg inviteret til forholdsvis spontan grillhygge på Louise og Pims tagterrasse. Det blev en superhyggelig aften, hvor i hvert fald jeg (men nok også de andre) blev ret fuld. Udsigten var fantastisk, der var lækker mad og hyggeligt selskab. Vi endte med at blive siddende til 2.30 - med tæpper og trøjer.
Udsigt over Kbhs tage.


Jeg har siddet på det sidste og læst lidt i en bog om fotografering - har lært lidt om ISO og blænde, hvilket hjælper meget på mine aftenbilleder. Er ret imponeret over forskellen. Normalt ville mine aftenbilleder blive rystede, men det er faktisk kun det sidste, det er sket for. Dog kan jeg godt se på kvaliteten at jeg bruger højeste ISO.


Solnedgang over Nørrebro.


Louise nyder en smøg efter aftensmaden.


Mørket har efterhånden sænket sig lige så stille, men vi går ikke hjem...


Lys i kirken.

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, Natascha. Jeg må altså også få fat i et bedre fotografiapperat snart.

  SvarSlet
 2. Tak Tine! Håber, det går godt i det tyske... Og ja, et godt kamera er godt - men det er ørst nu, jeg bevæger mig udover automatfunktioen, haha.

  SvarSlet
 3. cool at du er kommet lidt bedre igang med dit cam nu! Det giver rigtigt fine billeder! og lækker terasse de har, wuh, jeg ville gerne have sådan en!

  SvarSlet
 4. De fotos er rigtig fine i farverne. Synes personligt ikke det gør noget at de bliver lidt grove i kornene. De giver stemning.
  Er især vild med det første billede. :)

  SvarSlet

Blog-arkiv