mandag den 18. juli 2011

Ja - jeg har været på en Partybåd!

For laaaaaaaaang tid siden, faktisk inden Roskilde, lokkede Maria mig med på en PartyBåd. Ja, en partynåd. Som sejlede ud i havneområdet ud for Kbh. Det var en speciel oplevelse.

Maria og jeg mødtes hos mig inden vi skulle mødes med hendes kæreste og venner. Jeg fik endelig gjort brug af den stegeso, som jeg ønskede mig i julegave og fik for halvandet år siden. En dejlig økokylling med en masse citron og hvidvin.

Mums!


Maria fik en meget lowkey og stærk drink ombord på båden!


Lys over KBH.


Mig i prikker.


Det kække følgeskab!Mig og regnbue!Båden sluttede sin tur ved en eller anden fancy bar, hvor vi blev budt på bobler. Følgeskabet drog straks tilbage til udgangspunktet og spiste burgere på Cocks & Cows, men Maria og jeg var jo mætte, så vi ville hellere drikke bobler og støde til de andre lidt efter.

De to damer.

Derefter blev Maria lidt beruset... Vi gik tilbage til Cocks and Cows, hvor vores cykler stod.

På vejen fandt Maria en gren.
Ve drak et par gode drinks på baren, hvorefter Maria gik hjem og jeg fik lokket de andre med på bar. Det var dog kun til en kort øl, da der gik gaberi i den - nok meget godt - jeg skulle jo også op og pakke til Roskilde og ned og sætte telt op :o)

3 kommentarer:

 1. Næææ, den kjole har jeg også. :D
  Der er ikke noget som prikker. :p

  SvarSlet
 2. Det er en af mine favoritkjoler! Selvom jeg har mange med prikker :o)

  SvarSlet
 3. Det samme her - selvom den nok har udtjent sin værnepligt. Men sådan er det at være kjolen, der kommer på, så snart man har fået vasket tøj.

  SvarSlet

Blog-arkiv