tirsdag den 5. juli 2011

Ej, hvor havde vi det skægt!

Åh, det er SÅ frustrerende, men jeg købte en nyt kamera til at have med på Roskilde. Sådan et Fuki-et på tilbud i Kvickly, fordi mit lille digital jo gik i stykker for et halvt år siden og jeg jo ikke kan tage spejlrefleks med på Roskilde. Men sagen er, at jeg ikke kan overføre billederne! Når jeg sætter kablet i, siger den bare "No camera was found". Vildt irriterende, for jeg ville så gerne lægge dem op og fortælle om det hele. Nogle idé til hvad jeg kan gøre? Phil foreslog at jeg satte memorycarded over i det andet kamera, men det er ikke samme type kort :o(

Men det her billede har jeg stjålet fra Nannas Facebook. Vi havde meget skæg på Roskilde, muhahaha. Ej, det var seriøst for morsomt. Jeg fik hurtigt tilnavnet Konstantinopolis. Eller Mario, hahahaha.

Jeg håber at jeg snart finder en løsning på mit billedeproblem!

4 kommentarer:

 1. Er der ikke kort-læser i computer, så du bare kan sætte kortet i, og så overføre billederne?
  sabine
  www.sabinesverden.com

  SvarSlet
 2. Haha ka godt se den lighed med Mario ;) Men du kan jo altid forsøge at gå ned i en Foto butik på en af de der maskiner de har ellers så med kortlæser på din egen eller nogen af dine venners computere måske? :)

  SvarSlet
 3. Jeg har en lille smart kort-læser-usb-ting. Den kostede kun 2 engelske pund på amazon (men ved ikke lige hvad det koster at få sendt til dk). Den er megasmart, og jeg bruger aldrig kabel.

  SvarSlet
 4. Tak for de gode råd! Jeg har endnu ikke fået gjort noget ved det, men jeg må have skaffet mig en kortlæser på en eller anden måde... Der er ikke en i min computer, ikke hvad jeg kan se, i hvert fald.

  SvarSlet

Blog-arkiv