tirsdag den 1. februar 2011

Vigtig information

Hvis du ikke allerede skulle være klar over det, så er det altså den officielle Nutella-dag på lørdag d. 5 februar!!!!!!!
Det er femte gang at Nutella-dagen fejres - men jeg har ikke ekndt til dagen før NU, så jeg har virkelig noget at catche up med! Jeg ELSKER nutella!

På World Nutella Days hjemmeside kan du finde links til mere end 400 opskrifter, hvis nutella er en af ingredienser, og der er mange fristende ting, skulle jeg hilse og sige :o) Hvad siger du fx til Nutella Stuffed French Toast? Eller hvad med banan-nutella-brownies? Der er også opskrift på NutellaHindbær Cheesecake - mums, siger jeg bare :o) Det kunne være, jeg skulle udvide min nutellafavoritter til at være mere end pandekager med nutella og banan, som hidtil har indtaget førstepladsen på favoritlisten.


Hvorfor ikke bare skyde nutellaen direkte ind i årerne?
På hjemmesiden kan du også læse om Nutellaens historie og finde links til Nutella-dagens Twitter og Facebookside, så du kan gå ind og blive fan af dagen.

Hvad siger du? Skal vi fejre og ære Nutellaen?

2 kommentarer:

  1. Haha, wow jeg vidste slet ikke, der fandtes en world nutella day. Herhjemme er der desværre nutella-forbud, fordi NOGEN altid ender med at sidde og spise det hele med en ske inde i sofaen:(

    SvarSlet
  2. Ha ha ha!! Jeg ved præcis hvad du mener! Af samme årsag har jeg heller aldrig nutella i huset. I denne uge har de glas med 700 g i Netto - tror jeg nok liiiiiige jeg ikke kan administrere! ;o)

    SvarSlet

Blog-arkiv