torsdag den 3. februar 2011

En smut ud

Her til aften smuttede jeg en tur på Brass Monkey for at høre rock n' roll . Anna fra vores kulturklub havde reklameret med at skulle derned med en anden som vi har ligget i Roskildelejr med, men her til aften svarede hun ikke lige på sms'er angående hvad tid de ville være der nede. Vi havde snakket om at mødes dernede klokken 20, men jeg kunne ikke lige overskue at komme alene derned så tidligt, hvis de andre var forsinkede. Heldigvis skrev Phil, at han gerne ville med, så vi var dernede 20.40.

Og my lord, jeg er glad for at Philip tog med, for Anna og Sidsel dukkede aldrig op!!!! Så kunne jeg have siddet dernede og kukkeluret mutters alene, haha!

Det var et rigtig fint Elvis-cover band, Elvis on Velvet, der spillede. Der er var rockabilly-folk, almindelige folk, og så fandt tre gamle gutter tilfældigt derind - og var der nogen der nød musikken, så var det dem, hæhæ.

Er tidligt hjemme! Har jo ikke penge til at sidde på en bar og pimpe øl, og så skal jeg også træne i morgen formiddag. Efter tre timers søvn i nat er jeg pænt søvnig nu og håber, at jeg så kan falde i søvn. DET ville være dejligt!

6 kommentarer:

 1. Uj, det lyder dejligt! jeg vil også snart ud at høre musik, er ligesom faldet lidt af vognen!
  Godt din kammerat dukkede op!

  SvarSlet
 2. Faldet af vognen? Hæhæ, så skal du se mig, der gerne bruger fredag og lørdag aften hjemme i min sofa med Sherlock Holmes på tv, en vinbog en te, hahaha. Jeg er den ældste bessemor i verden ;o)

  SvarSlet
 3. ...men jeg er den ældste Mormor! Ha! Sidder og tegner eller hækler og drikker the og ser x factor. Altså. Ikke hr og fru danmark, men frøknerne danmark, tak. tsk tsk!

  SvarSlet
 4. Frøknerne Danmark! Haha, jeg synes, det lyder som en ærefuld titel! Den ville jeg gerne have, hvis ikke det var fordi, at ordet Danmark straks giver mig associationer til Dansk Folkeparti :o(

  SvarSlet
 5. Hvor ville jeg ønske jeg turde bære rød læbestift. Det ser über nice ud!

  SvarSlet
 6. Lillemor, gør det, gør det gør det! Jeg ELSKER rød læbestift og det kan få en ellers kedelig dag til at føles lidt dekadent :o)

  SvarSlet

Blog-arkiv