søndag den 13. februar 2011

På stoffer!

Udover at jeg den sidste uges tid har været på uhørt mange forskellige stoffer skaffet gennem læge og apotek, så var mit mål med at stå op i går ganske konkret. Altså, udover rastløshed og lyst til at nyde det ganske smukke vejr ;o)

Jeg har nemlig i sinde at sy min niece et fastelavnskostume. Jeg har vist ikke fået fortalt det, men ungen er BESAT er Teletubbies. Den der lille spirrevip på knap halvandet ELSKER de der sære og kulørte tingelinger, og har - fandt jeg ud af - hele sit meget begrænsede ordforråd derfra. Ungen siger primært tre ting : HEJHEJ! Åh-åh og StooooKra, som betyder Stort Kram, hvilket jeg syntes var enormt nuttet, indtil jeg fandt ud af at det kom fra Teletubbies. Når de dukker op på skærmen bryder hun ud i et kæmpe smil og vakler med udtrakte arme hen mod skærmen, mens hun råber HEJHEJ!!! Det ser såååååååå morsomt ud. Hun gør det samme, når de siger Stooooort Kram! Og så gå hun hen og krammer en. Hæhæ. De små film som vises på teletubbiernes maver en gang imellem er hun imidlertid helt ligeglad med, men udbryder et udtilfreds... grynt, som betyder at man skal spole videre til Teletubbies er tilbage på skærmen.

ANYWAYS, så vil moster jo så gerne sy barnet et Teletubbiekostume, så det er mit nye projekt. Derudover har det længe været min plan at sy en rundtskåret nederdel helt selv, så lørdag var dagen, hvor jeg tog turen til Stof2000 for at gå amok i stoffer (muhahaha)

Her er hvad jeg kom hjem med:

Sysaks, grønt stof, sølv til teletubbiemave, nyt målebånd (kom til at smide det gamle væk i et anfald af Feng Shui, hvor alt skulle ud) et skrædderkridt som ikke overlevede turen hjem, sort bred elastik, grøn tråd, vliseline og tyl.

Mit stofbesøg var ikke udelukkende en succes, for jeg fik ikke stof til nederdel... Det skal lige siges, at jeg har kigget efter stof til nederdel siden en gang i december, men det er som om jeg bliver totalt handlingslammet, når jeg kommer ind i en stofbutik, så jeg slet slet ikke ved hvad jeg kan lide, vil have, eller hvad der er egnet. Det sidste er jo rigtig nok. Jeg aner ikke hvad slags stof der er bedst... Til sidst tænkte jeg, at jeg jo mangler en sort, og så kan jeg jo starte med det, og altid finde noget mere spraglet stof til en sommernederdel om et par måneder, og så gik jeg op til den flinke stofpusher og sagde, at jeg skulle sy min første rundskårede nederdel helt selv og at jeg havde brug for noget velegnet sort stof, som ikke var for dyrt, da projektet lige så kunne ende med et hysterisk anfald og iturevet stof. Og han var meget behjælpelig, men havde ikke det stof hjemme, som han syntes jeg skulle bruge, så vi aftalte at jeg skulle kigge ned igen om en uges tid. Fine by me - jeg har jo også lige en Teletubbie at få syet...

Men angående den.... så havde jeg mangler kvaler med at vælge stof til den. Jeg fandt polarfleece, som koster nærmest ingenting, så det var jo fint. Men jeg havde tænkt GUL teletubbie, og der var ingen gul fleece. Der var rød, men jeg gider ikke at ungen skal blive forvekslet med en nisse, så det var udelukket. Så var der grøn og lilla, men den lilla nuance fandt jeg for fesen. Derfor valgte jeg grøn og var meget tilfreds! Indtil jeg kom hjem og fik tjekket et billede og opdagede, at det er den heeeeelt falske nuance af grøn, jeg har fundet. Var sikker på at den teletubbie da måtte være nn kraftig grøn - men nix, den er nærmest limefarvet! Det kastede mig ud i en mindre krise med projektet.... Men fuck altså. Helene bliver græsgrøn teletubbie.

Så nu mangler jeg bare et mønster!
I morgen vil jeg gå på biblo og kigge i syblade og finde et mønster på en joggindragt og en elefanthue :o)

2 kommentarer:

  1. Det ser altså spændende ud :D Glæder mig til at se resultatet :D

    SvarSlet
  2. Tak, Maria, jeg er selv meget spændt. Ikke mindst på hvor mange hysteriske anfald det vil afføde, haha. Jeg er altid meget optimistisk, når jeg starter på sådanne projekter, og tænker, at det vel ikke kan være så svært og at det kan jeg sikkert SAGTENS finde ud af - håber ikke jeg giver op, når jeg ser mønster :o/ Kryds fingre for mig :o)

    SvarSlet

Blog-arkiv