mandag den 14. februar 2011

Shopping

På trods af at jeg absolut ingen penge har, så har jeg altså shoppet. Jeg kom til det. Fy, Natascha, skam dig. Jeg var en smut i Vila og faldt over denne taske...
Jeg har været tæt på at købe en lignende i HM med flettede bånd foran (den som findes i grøn, sort og brun til 179 kroner), men jeg har simpelthen syntes at den så FOR falsk ud (sorry Rie, det synes jeg lidt), men jeg synes den her er meget, meget pæn af ikke-læder at være. Jeg elsker læder, så jeg har det lidt svært med ikke-læder, hæhæ.300 kostede den, og jeg er vildt glad for den allerede, for min mac passer perfekt ned i den :o)

(jeg synes altså, at jeg ser mindre fed ud i virkeligheden end på det her billede!!!)

7 kommentarer:

 1. Det er en flot taske, du har fundet.
  Og tak for tippet med Vila, for jeg har også kigget på den fra H&M, men jeg har fravalgt den, da den skriger af ikke-læder materialer.

  SvarSlet
 2. Så må du ned og se på den her i levende live! Den er også i sort - også mægtig fin!
  Jeg spurgte i min Vila om de lige havde fået den, men pigen sagde, at de havde haft den siden december! Hvis ikke I andre, så er der i hvert fald nogen i Amager Centret :o)

  SvarSlet
 3. Virkelig lækker taske. Og synes nu du ser skøn, og overhoved ikke fed ud på billedet (:

  SvarSlet
 4. Tusind tak! Det var sødt sagt :o)
  Og ja, jeg er totalt glad for min nye taske. så må jeg bare spise lidt mindre i slutningen af måneden ;o)

  SvarSlet
 5. Virkelig lækker taske og lækkert flash af outfit også :) Dine bukser ser virkelig behagelige ud :D

  SvarSlet
 6. Uh ja, det er vældig rare bukser! Selv for en ikke-bukse-pige som mig. De er efterhånden 3-4 måneder gamle, men de har dem stadig i Gina Tricot, så jeg den anden dag. Desværre vist ikke i andre farver. Men de koster jo næsten ikke noget... Nice!

  SvarSlet
 7. Jeg har også kigget på den fra H&M. Min gamle er ved gå helt i opløsning. Den der ser meget, meget fin ud. Jeg må vist i Amager Centret en tur;-)

  SvarSlet

Blog-arkiv