torsdag den 3. februar 2011

Dagens mand i sort/hvid + sagaen om manglende dagpenge

Image by © Bettmann/CORBIS

Lige en dagens mand i sort/hvid at forsøde morgenen med!
Jeg har nomalt ikke noget specielt for Redford, meeeeeeeen med en kasket, en ternet skjorte og i sort/hvid, SÅ bliver det en helt anden snak! :o)

Jeg er træt, virkelig træt! Kunne slet ikke sove i nat, så jeg har kun sovet tre timer. Har simpelthen for meget uro i kroppen over penge, ubetalte regninger, ubesvarede spørgsmål og forældres sygdom. Det ligger bare og murrer, så min krop ikke kan slappe af. ØV.

Sagaen om de manglende dagpenge:
Klokken 13 i går kunne jeg ringe ind og forhøre mig om sagen efter endte systemopdatering. Manden jeg snakkede med kunne ikke se nogen fejl noget sted, men ville straks sætte en overførsel i gang - som dog kan tage op tre bankdage! Hvor herre bevares!!! Min regninger skulle være betalt tirsdag og jeg var helt flad! Jeg skrev en mail til min bankmand, men havde på fornemmelsen at han ikke var til stede, da en anden bankmand havde lagt en besked om manglende dækning for regninger dagen før. Han havde dog læst min mail til den ægte bankmand. Jeg fik fat på hans svarer senere om tirsdagen og lagde en lang besked om situationen og om at pengene nok skulle komme, men at jeg bare ikke vidste hvornår. Så efter at have sendt endnu en mail til den ægte bankmand prøvede jeg i stedet at ringe - men fik at vide, at han var på ferie. Prøvede at forklare en bankdame situationen, men begyndte selvfølgelig at småtude - så typisk mig!!! Forklarede at pengene var på vej og at de ikke måtte afvise mine regninger - da det fører til at jeg skal vente på at f en ny regning med posten - og dermed en rykker med gebyrer. Hun bad mig ringe til a-kassen igen og få en bekræftelse på mail om at penge var på vej og sende den til hende.
Godt så.
Efter 15 minutters ventetid på telefonen kommer jeg igennem til en dame, som så lige skal undersøge sagen forfra. Og fortæller at de p.t. ikke kan sende mails ud af huset!
På det tidspunkt er jeg liiiige ved igen at komme til at tude. Dog bliver vi så enige om at faxe det.
Bankdamen modtager så bekræftelsen, men skriver de tilbage, at de allerede tirsdag afviste betalingerne af linser og fitnesscenter. FLOT! Prøv dog liiiiiige at give mig lidt line, når jeg HAR skrevet, at pengene er på vej.
Nå, men så kan jeg så ringe til optiker og fitnesscenter og få et kontonummer, så vil bankdamen overføre pengene i dag. Det lykkedes fint med optiker, men den slags kan man ikke i Fitness World.... Og ham i telefonen kan ikke rigtig svare mig på noget, men henviser mig til at henvende mig direkte i et center og snakke med en centerleder. Heldigvis er jeg så godt som på vej til Christianshavn for at træne, og der lykkes det mig at få nogle svar.

Men for fanden. HVORFOR skal jeg altid være så uheldig??? Især med penge. Hvorfor går ting aldrig bare som de skal, som de gør med andre, og HVORFOR skal min bankmand lige præcis være på ferie i den uge, hvor jeg uheldigvis er offer for en systemfejl, så jeg ingen penge får udbetalt? Og HVORFOR er der i netop DE dage opdateringer på hele a-kassens system?
Jeg bliver vanvittig! Og hvorfor åbner de først op igen, når det lige præcis er for sent til at jeg kan nå at få pengene inden weekend?
Heldigvis har veninder været så søde at låne mig penge. Er bare så evigt træt af at skylde folk, suk.

Nå, nok om det. NU er den historie forhåbentlig slut. På netradioen kører bigband-kanalen med masser af dejlig swingmusik og nu vil jeg presse rødbede, gulerødder og lime til en sundhedsgivende saft inden jeg skal til træning - med alt for meget træthed i kroppen.

Hav en dejlig dag, du som læser med :o)

3 kommentarer:

 1. Åh, jeg var også ude for en mega træls ringe-rundt-til-samtlige-institutter-og-kundeservice-telefonkøer forleden. Havde fået kæmpe regning fra Politiken, hvor der ikke var trukket min studierabat, hvilket er halvdelen af prisen. Politiken siger, at jeg skal afvise betalingen og sende Su-papirer ind påny. Bankmanden afviser betalingen efter telefonkø på 10 min., men dagen efter er der trukket penge alligevel. Efter 10 min. ny telefonkø fortæller ny bankmand, at pengene bør gå tilbage. Jeg sætter spørgsmålstegn ved 'bør', for de SKAL de.(heldigvis gjorde de). Politiken modtager mine Su-papirer, og meddeler så, at jeg ikke er berettiget til studerende priser, da det er HF-fag og ikke en videregående uddannelse jeg er i gang med. Og jeg tog Hf i to år uden problemer på den front, og HVIS systemet havde ladet mig, ville jeg også have gået på en videregående uddannelse nu. Men så må jeg så opsige mit abonnement. Total latterligt ikk!?

  Ditte

  SvarSlet
 2. Ahmen, VOR HERRE BEVARES! Hvorfor skal alting være SÅ besværligt og bureaukratisk og med mærkelige regler? Helt vildt plat. Hvorfor skulle du dog ikke få studierabat på det? Jeg tæsker snart en eller anden big time.

  SvarSlet
 3. Æv, det er træls - og mest af alt unødvendigt! Og det er da en noget strid bank, du har dig. Prøv lige at snakke med din rådgiver og hør ham ad, om det kan være rigtigt, de bare er sådan!

  PS Redford er alle tiders dejligste!

  SvarSlet

Blog-arkiv