onsdag den 16. februar 2011

onsdag i mit hjem

Sidder lige og stener med grunge på yousee-play - som jeg ikke er imponeret over. Brugte halvanden time i formiddags på at oprette mig, skaffe et kodeord og fatte, at jeg som mac-bruger IKKE kan afspille downloaded musik derfra, medmindre jeg skifter styrersystem. Og det gør jeg ikke. Dog kan jeg stadig streame, og det er jo ok...

Dagen er gået hurtigt. Har ordnet en del praktiske ting, bagt brød og købt ind til jeg får gæster her til aften, fire piger fra min gymklasse. Det har været min tur til at invitere i lang tid, men det er så svært at finde en dato, hvor alle kan. Men nu er det lykkedes.

Vi skal have en pastaret med spinat, champignon, pastrami og parmesan, og til dessert skal vi have en ret fancy citruscreme, som jeg tror er et hit :o) Mere om det senere.

Derudover, så fortsætter sagaen om min praktik, der stadig trækker ud pga. noget administrativt- christ altså. Hm. Det er vist det, der sker her... Almindelige ting. OH jo! Får årligt lavet en livmoderhalskræft-test fordi jeg havde celleforandringer for seks år siden og derfor fik foretaget et keglesnit - og den fik jeg lige svar på i dag. Den var helt normal, så hurra for det!!!!

Glæder mig til:
- at se vintergækker
- Roskilde med PJ Harvey og The Tallest man on Earth
- Udendørs loppemarkeder med kaffe i hånden
- weekendens hyggeri
- de to næste dages dans
- min fødselsdag som er om PRÆCIS to uger, hurra!
- vandretur i Norge til sommer som snart skal planlægges
- det glas vin som jeg har planlagt at drikke senere, muahhaha.

Lige nu er jeg lidt rastløs....

2 kommentarer:

  1. Man kan se vintergækker lige henne ved voldene! Jeg så dem selv i søndags! Men mon de klarer sig i kulden. brrr.

    SvarSlet
  2. er det rigtigt?!? så må jeg straks heste derud og glane lidt på dem - jeg ELSKER vintergækker!

    SvarSlet

Blog-arkiv