torsdag den 17. februar 2011

Cold Weather (filmen, ikke temperaturen udenfor)


Har netop været i Cinemateket og se gratisforevisningen af månedens film, Cold Weather. En film som viste sig at være lige efter min smag og helt perfekt - se den!!

Filmen handler som Doug, der er flyttet ind hos sin søster i Portland efter at have droppet sit studie i Chicago, hvor han har læst kriminalvidenskab. Han har umiddelbart ingen planer om at læse videre lige nu, men tager et helt ligegyldigt og håbløst arbejde på en isterningefabrik (ja, det vidste du nok ikke lige fandtes!), hvor han får en ny ven, dj'en Carlos. I virkeligheden vil Doug gerne være den nye Sherlock Holmes.

Da Dougs ekskæreste dukker op i Portland for kort tid efter at forsvinde, tager hans monotone liv en mere dramatisk drejning og han får brug for al den detektivviden som han kan diske op med :o)


Filmen er SÅ fin og sjov. Den er fjollet og tosset, men gakker ikke helt over, fordi det skøre vejes op af filmens æstetik. Lange, stille scener, hvor man ser de eftertænksomme hovedpersoner og billeder af de temmelig trøstesløse omgivelser i Portland.
Skuespillerne er helt perfekt castede og virkelig dygtige og søde :o)Jeg overvejer en lille smule at gå ind og se den igen ;o)

3 kommentarer:

  1. Ej nu stopper det! Jeg er netop kommet hjem fra cinemateket, hvor jeg var til Psych out, der startede kl 20. Vi krydser hinandens spor hele tiden!

    SvarSlet
  2. Det er da løgn! Er for langt ude.... Some day....

    SvarSlet

Blog-arkiv