torsdag den 24. februar 2011


Jeg ved godt, at jeg brokker meget. Og nu gør jeg det igen. Fik endelig taget mig sammen og kom til tandlæge for første gang i mange år... Pga. den plombe som faldt ud for efterhånden længe siden. Jeg mente, at der var røget noget af tanden nu også.

Jeg havde så FEM huller og tanden med den manglende plombe skal rodbehandles.

Overslaget lød på i alt 13.000 kroner.
Og jeg har jo INGEN penge. Det er netop lykkedes mig at få lukket nogle huller, så jeg p.t. ikke er bagud med at betale banklån tilbage, har plus på lønkonto og ikke overtræk på budgetten. Men det holdt også hårdt i sidste måned, hvor jeg i alt indbetalte 12.500 på budgetten udaf mine dagpenge.
Alle mine overdskydne penge for denne måned er netop gået til dagens tandlægeregning på 2000 kroner.

Har brugt HELE dagen på at sidde og tude over det lort. Jeg er bare så ked af det.... De sidste par dage har jeg brugt på at tude over ikke at have penge til at tage med to af mine bedste veninder til New York, og nu kan jeg så hyle over, at jeg skal skaffe 11.000 kroner til min katastrofe af en mund med sygt tynd tandemalje der gør, at jeg vildt nemt får huller i tænderne. Og det gør jo ikke sagen bedre at jeg lider af galoperende tandlægeangst, der gør, at jeg har været så idiotisk at blive væk fra tandlægen i tre år, så det nu står så grelt til. Jeg HADER mig selv lige nu. Helt indædt.

Vil se at komme op til forundersøgelse på Tandlægeskolen for at se om de ikke kan tage mig. Og bare rodbehandlingen til en start. Det SKAL de simpelthen... Jeg har jo ikke 6000 til den behandling. Har p.t. 650 kroner på den konto, der bl.a. er opsparing til tandlæge... Er jo ligesom ikke nok.

Og får det ikke skal være løgn, så skrev jeg for to uger siden den bedste ansøgning, jeg har skrevet i mit liv og tænkte, at hvis jeg ikke kom til samtale på den, så kunne jeg lige så godt opgive. Jeg kan ikke gøre det bedre. Jeg solgte mig selv så godt jeg kunne og kom helt uopfordret med gode idéer til initiativer, jeg ville tage. Og den fik jeg så afslag på i dag.

Jeg har ikke kunne spise hele dagen, fordi jeg har ondt i hele munden og i maven over de penge. I dag skal bare slutte. Nu.

6 kommentarer:

 1. Søde Natasha. Jeg har tænder som dig, sidste år fik jeg lavet 6-7 huller og fik en dobbelt krone. Jeg kom af med 14.500. Det var heller ikke penge jeg sådan lige havde at kaste rundt med, men de blev da skrabet sammen.
  Passer og plejer mine tænder som en vild, men de går bare alt for let i stykker. Det er så nederen, så jeg kender godt alle de følelser du går igennem lige nu.
  Hos min tandlæge kan man få en rodbehandling for 3000,-. Han er generalt ret billig, og så ved han at jeg er lidt bange, og han har humor. Han ville fx meeeget gerne lave dobbelkronen lyserød, men jeg var nu mere kedelig, og til det tandfarvede look.
  Du kan finde ham lige her: http://www.tandlaege-klinik.com/
  Det er Mohsen der er min tandlæge, i klinikken. Jeg har fået en masse til at skifte til ham, og de er også ret så glade for dem derhenne.
  Ellers er der jo sverige. I malmø kan de lave tænder noget billigere end i Kbh. Det kunne dog ikke helt betale sig for mig, fordi Mohsen er ret billig.
  Jeg håber du klarer den, både økonomisk og med skrækken.
  Det skal nok gå altsammen, og hvis du ender på tandlægehøjskolen, så skal de nu nok også være søde ved dig!

  SvarSlet
 2. Ej, det var da også ganske forfærdeligt, det ville jeg helt sikkert også tude over, hvis jeg var dig. Og jeg kender godt det med ikke at komme til tandlægen; der gik FEM ÅR inden jeg fik taget mig sammen og fandt én her i København. :S

  Min økonomi er også et kæmpestort rod. Jeg kender godt, at det gør ondt i maven.

  SvarSlet
 3. Øv.. læste godt da du skrev på facebook, men øv hvor er jeg ked af at du er så uheldig. Håber virkelig du får både skrabet penge sammen og finder en mobil :) Sender goodvibes i din retning <3

  SvarSlet
 4. Tak for opmuntringerne! Jeg er stadig i skidt humør over det, men håber det kommer til at gå. Men ja, da mobilen OGSÅ røg i går, var jeg parat til at springe ud fra altandøren, verdamt, altså!

  Er bare så træt af at tænke på økonomi... Føler aldrig jeg kommer til at blie gældfri, og jeg ejer ikke en gang fast bolig. Øv.

  Nå, men nun er det weekend og jeg har fødselsdag på onsdag, hurra.

  TAk igen for hilsnerne, piger - det hjalp altså på humøret! <3

  SvarSlet
 5. hvis tandlægeskolen ikke er en mulighed, så overvej at tage til malmø. der skulle det være billigere, og tandlægeren skulle også være bedre end de danske.

  SvarSlet
 6. Jeg føler med dig! Det er mega mange penge + det er ej sjovt at sidde i den stol. Jeg lærte lektien, da jeg fik konstateret 7 huller i tænderne...

  SvarSlet

Blog-arkiv