mandag den 1. november 2010

Vinterfrakke part 1000000000000Ok, jeg har så købt en vinterjakke.
Jeg synes, den er SÅ fed, men alligevel er jeg ikke sikker på at jeg beholder den. For farven er jo temmelig sart, må man sige.

Jeg vil lige se om jeg kan finde et alternativ. Jeg gider ikke sort, men jeg gider heller ikke at min vinterjakke ligner lort efter to uger pga. snesjap m.m.

Den er fra H&M og kostede 699 kr.
Er det en keeper eller skal den hjem til butikken?

4 kommentarer:

 1. Jeg synes at formen klæder dig ualmindelig godt. Men farven er jeg ikke vild med. Jeg ved godt, at den er "the shit" lige nu. Men den farve gør intet godt for nogen ifølge mig, synes den suger alt farve ud af huden på folk. Men du skal helst sikkert gå efter noget i det snit, det er lige dig, du ser meget slank ud! :)

  SvarSlet
 2. Tak, Pernille, det var også lige præcis det jeg tænkte! Det ultimative ville være at finde den jakke i mørkeblå! Men jeg ved ikke om den findes. Du synes jeg, jeg har set en lignende i rød på nettet. Og rød er et hit.

  SvarSlet
 3. Mørkeblå ville være rigtig fint. Men rød ville være fantastisk. Rød passer så godt til dig og dit mørke hår. Og nej nej jeg er slet ikke farvet af at min ynglings vinterjakke er en rød duffelcoat fra Bennetton, som er snart 5 år gammel og temmelig slidt. Elsker den!! Og kan så godt lige at jeg liver lidt op, synes virkelig at der er en tendens til at folk falder i med asfalten når det er vinter, alt er samme farve = lidt kedeligt :)

  SvarSlet
 4. Jeg er også typen, der bliver pænt træt af grå og sort om vinteren, ha ha! Vil se om jeg kan finde den i en anden farve.

  SvarSlet

Blog-arkiv