tirsdag den 11. august 2009

Hej kjole!


ENDELIG kom min Kate Moss for Topshop Tea dress.
Og jeg kan lige være i den. Jeg er fandme blevet en fed hest. Kan stort set heller ikke holde mig selv ud for tiden.

Er startet på job igen efter verdens længste sommerferie, og det var FEDT at se mine søde elever igen. De har nu ikke forandret sig. Lige nu er de dog topmotiverede, fordi jeg har holdt "Nu skal I have karakterer, så nu bliver det alvor, venner"-dunder-talen. Derudover var dagens novelle temmelig små-erotisk, og det er jo liiiige noget for en flok teenagers (de fnisede hele vejen igennem). Så i dag sad selv de stenede drenge og rakte ivrigt hænderne i vejret. Lidt sjovt.

Og a propos vejr, så skulle jeg jo i dag undervise i geografi for første gang. Superhyggeligt. Vi talte om stormen i 99... På det tidspunkt boede jeg i Ålborg, hvor jeg startede med at læse - de var så 4 år!! lidt sjovt.

Mens ellers er det så som så med humøret. Jeg har lidt svært ved at holde det oppe, ved ikke hvorfor- Og så ender det med at jeg sidder og hænger ud på skolen, og bilder mig selv ind at jeg laver noget, mens jeg i virkeligheden bare fordriver og spilder tiden... Ved ikke hvad der stikker mig... I går kom jeg dog ud at løbe, men i dag er jeg så træt, at jeg ikke tror på at jeg kommer til yoga. Tror hellere jeg vil tage et fodbad og prøve på at få gjort noget ved min ækle fødder.

7 kommentarer:

 1. Nu siger jeg noget, du sikkert ikke gider høre, eller som du nok vælger ikke at gøre. Men jeg er ret sikker på, at du skal begynde at spinne 3-4 gange i ugen og kombinere det med lidt styrketræning. Så vil du kickstarte dit vægttab. Og det er nødvendigt, for det virker virkelig som om, det er det der skal til for at dit humør bliver bedre!

  Kærlig hilsen mor :)

  SvarSlet
 2. Hej "mor",

  jo, det burde jeg - men jeg kan sgu ikke tage mig sammen... Indtil videre må jeg prøve på at få løbet... skal jo være med til dhl om... tre uger!!! ups!

  SvarSlet
 3. Den kjole er så fin og så Nat-agtig. Vil meget, meget gerne se billede af den i brug.

  SvarSlet
 4. Hæ, jeg har den på i dag!
  Men det er så svært at tage billede af sig selv i fuld figur...

  SvarSlet
 5. Selvudløser! (eller spejl)

  SvarSlet
 6. Ja, det må da ku lade sig gøre i et spejl.

  SvarSlet
 7. Jeg har prøvet begge dele - det dur ikke!

  SvarSlet

Blog-arkiv