onsdag den 5. august 2009

Gæt en indianer.

Jeg har inviteret mig selv med til Ries fars 60 års fødselsdag i september, fordi de har besluttet sig for Western-tema. Man skal med andre ord klæde sig ud, og er der noget jeg elsker, så er det at klæde mig ud!

Jeg er i gang med reseache lidt på western-looks, men kan ikke helt beslutte mig for om jeg kal være cowgirl eller indianer. Men så var det, jeg kom i tanke om at jeg har erfaringer med indianer-style. På video har vi et klip, hvor min søster har flettet mit hår, og jeg har fjer i håret og er iført en indianerkjole med frynser fra Legoland. Jeg er så nuttet. Det findes der desværre ikke noget fotografi af, men så kom jeg i tanke om et billede fra børnehaveklassen, hvor vi var på indianertur.

Vi havde lavet fjer-tingelinger til hovedet, og senere skulle vi danse om totempælen, som i dette tilfælde var min mor med min lillebror på skuldrene. Min lillebror ses helt ude i højre side af billedet. Men kan du gætte hvem der er mig?

3 kommentarer:

 1. Du skulle vel aldrig gemme dig bag den lille mørkhårede? :)
  Jeg synes det er genialt, at man vælger at invitere sig selv til en venindes fars 60-års fødselsdag!!!! :-) Du må jo lægge billeder på bloggen af dig i udklædningstøjet!

  SvarSlet
 2. Nr 2. fra venstre i nederste række??? I den lyseblå jakke med striberne? :)

  Karla

  SvarSlet
 3. Jeps, det er mig!
  Og jeg skal nok lægge billeder ud fra fødselsdagsfesten - nu må vi se om jeg bliver cowgirl eller indianer!

  SvarSlet

Blog-arkiv