tirsdag den 10. juli 2012

Feriesysler

Jeg har ferie i denne uge... Dagen i dag er gået med at vaske klamt og krøllet tøj fra Roskilde, drikke kaffe, høre Hello Saferide og læse blad og dårlig litteratur. Og om lidt skal jeg ud og danse, og så hjem til én, jeg godt kan lide.

Det har været en skøn Roskilde, nok den sjoveste ever! Jeg har godt nok været fuld nogenlunde konstant fra tirsdag eftermiddag, så jeg har en del huller i hukommelsen, men det har været den sjoveste lejr. Hvad vi troede skulle være 10 mennesker var pludselig 30, en masse skøre mennesker. Og nogle af de bedste. Vi afholdt vores årlige reception, dansede, tossede rundt og jeg fik holdt i hånden og kysset og kysset og kysset. Jeg fik dog ikke hørt ret meget musik...  En af dagene får jeg postet en hel røvfuld billeder fra Roskilde.

Men nu har jeg pludselig travlt!

4 kommentarer:

 1. Uh, kysseri og alt det andet lyder fantastisk! Åh, hvorfor var jeg der ikke! Hvad er nu det for et blad? Vi skal snart ha' den der brygge-øl!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, hvorfor var du der egentlig ikke???
   Bladet er et spændende blad om pin-up-stil, burlesque, rockabilly og en smule swing... Jeg købte det på nettet fra Sverige.
   Og ja, kysseri er sgu et hit!

   Slet
  2. og JA til den bryggeøl! for filen da :o) Måske på lørdag aften?

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet