lørdag den 14. november 2009

Bar overkrop

Det var en lidt tømmermandspræget dag på job efter torsdagens Placebokoncert i KB-hallen. Heldigvis skulle jeg kunne have to undervisningstimer, endda fra kl. 10, hvor jeg havde planlagt, at vi skulle arbejde med formdigte. Dog åbnede jeg timerne med at sige : "NU skal I høre 8.c - her kommer mit vigtigste råd til jer heri livet! Husk at gå til så mange koncerter i jeres liv som muligt!", hvorefter jeg satte Every uoy, every med med Placebo på cd-afspilleren.

Det blev faktisk hyggeligt at arbejde med formdigte. Nogle fik faktisk lavet noget godt. Den ene af mine elever skrev et digt, der handlede om hvordan hun som lille elskede sin mors kærtegn, hvordan de gjorde hende tryg, osv., men nu ville hun ikke have dem mere. Fordi hun var blevet stor. Meget rørende. Da jeg læste det, begyndte hun at græde. Se, det er et ÆGTE digt. Det betyder noget, det rører noget. En dreng skrev et kærlighedsdigt til sin kæreste fra b-klassen, som han ville give hende om aftenen. Meget sødt. Resten af klassen var enige om at det ville hun blive glad for, måske ville hun endda begynte at græde, mente nogen...

Efter job var jeg lige ude at købe dåbsgave - og så hjem og sove/stene resten af dagen indtil Marie kom, medbringende Indiana Jones IV, The Crystal Scull. Fornylig så vi de andre (undtagen to'eren, der ikke er så god) og jeg havde glædet mig til at se nummer 4, som jeg ikke har set før. Den var faktisk god - når man å bort fra Alien-motivet (Nå nej, INTER DIMENSIONELLE VÆSNER(... Det var lidt malplaceret...) Jeg elsker at se film med Marie. Hun er et omvandrende bliotek af mærkelige facts, og så har hun klæbehjerne. Desuden har hun det med at blive passioneret optaget af de underligste ting, fx Indiana Jonesm, så hun er altid god for en masse mærkelig viden til at krydre filmene med. Efter The Crystal Scull var vi nødt til at se scenen i to'eren, hvor Indy er i bar overkrop. Nedenunder ses en lille flig nøgenhed af hans utroligt velproportionerede overkrop...

Wow altså.... Pæn mand. Vi er dog begge enige om at han er pænere i Raiders of the lost ark. Jeg synes han ser lidt underlig slikket ud i to'eren, men dog ikke på det her billede, hvor han er yderst savle-værdig.


I dag står den på Kultur- og Kocktail-klub med pigerne. Vi skal på statens musem for kunst og spise sushi. Og hygge. Det bliver godt.
Jeg har ikke hørt fra Bløde Læber. Det er en skam. Det ville jeg altså gerne. Synes godt, han i de mindste kunne belønne mit mod med at skrive, men nej.

1 kommentar:

  1. Hæhæ, tak for de pæne ord! Jeg nyder også altid at se film med dig - du er et af de få mennesker, jeg kender, som forstår at værdsætte min ellers helt og aldeles ubrugelige evne til at indsamle information om diverse popkulturelle emner. :)

    Og ja, Harrison Ford var helt uforskammet lækker i de tidlige Indy-år! Dejligt billede.

    Ærgerligt med Bløde Læber. Han skulle bare vide, hvad han går glip af.

    /marie

    SvarSlet

Blog-arkiv