torsdag den 11. februar 2010

Viva Madrid

JUHUUUU - Madrid i morgen! Prøver standhaftigt på at ignorere at jeg hoster som en gammel søløve og næsten ikke kan få vejret. Har snart tømt en hel flaske hostesaft.

Min dag i går blev lidt anderledes end forventet. Mest af alt fordi min ansigtsbehandling blev aflyst pga sygdom, øv. Troede lige jeg skulle have frisk fjæs på min ferie, men nej. Jeg må bare se gammel og træt ud. For fanden - jeg vil være 20 år igen!!! Hang i stedet ud med Maria hele dagen efter at vi havde været ude på hendes skole. Vi drak varm kakao med marshmallows og så film. Og jeg lavede nogle fantastiske panerede rejer med grillet peberfugt - Jeg havde glemt mit kamera, men Maria tog billeder, så dem venter jeg bare på, så de kan blive lagt op her. De var SÅ mums, men en smule bøvlede at lave.

I dag skulle jeg have været på en slags date.... Men det blev rykket til efter Madrid. Jeg ved heller ikke helt om det kan kaldes for en date...

Nu pakker jeg, rydder op, støver af, blogger, hygger mig og koger spaghetti. Gik pludselig op for mig at jeg intet mad har i huset. øv. Men måske meget godt at spare kalorier til ALT det manchego ost som jeg har tænkt mig at konsumere de næste fire dage :o)

2 kommentarer:

  1. No kidding: Tyg på et fed hvidløg lige indtil der ikke er mere at tygge på (altså spis det, men tyg det rigtig grundigt).. Det er rædselsfuldt, men det hjælper virkelig på hosten. Jeg taler af bitter erfaring :-)

    SvarSlet
  2. Er det rigtigt? Godt nok elsker jeg hvidløg, men det der lyder helt ækelt!! Jeg mener, jeg skal sidde i et fly i tre timer i morgen ;o)

    SvarSlet

Blog-arkiv