søndag den 28. februar 2010

Søndagstur og loppemarked

Har haft en dejlig dag.... Lørdag gik med at passe niecen i Roskilde og jeg var først hjemme kl. 2 i nat, så jeg sov fra den yoga jeg skulle have været til i formiddag... Gik til gengæld en lang - længere end forventet - tur med højgravide Linda. På vej ud og mødes med hende så jeg et skilt om et kæmpe loppemarked her ude på Amager, og da jeg i øjeblikket ikke tænker på ret meget andet end loppefund og indretningsdimser, fik jeg lokket Linda til at vi gik derud. Desværre var det ikke liiiiiige sådan henne om hjørnet, som jeg havde forventet. Faktisk var der nok 5 km derud, og stakkels Linda havde et pressende barn i maven og skulle tisse. Men vi nåede derud! Og det var et FEDT loppemarked!

Highway to hell? Eller er buschaufføren mon fanden selv?


Tænd lige for fjernsynet, så vi kan overvære månelandingen!!


Jeg fandt en uglefigur, som jeg ville købe og spraymale - indtil jeg fandt ud af at den kostede 250 kr. I det hele taget var der mange ting, som jeg ville købe og spraymale - på et tidspunkt fandt dog en Beethoven-figur, som nogen IKKE var blevet færdig med at spraymale.


Datiden Wii.


Teaktræsmøbler i lange baner! Jeg var i paradis!!!! Jeg må eje en skænk. Og et spisebord. SUK.
Desværre vidste de også hvad de skulle have for tingene...


Turen tilbage. Jeg kendte en bedre vej, end den som skiltene havde ført os på vejen ud.


Stemning fra staden.


Lindao g pony.


PRUUUHHHH:


Halvfjerserkjole. Den er lidt svær at se her...

Lille retroskål.

Derudover fandt jeg nogle pindestole, som jeg har ledt efter i lidt tid, og som jeg vil spraymale (surprise) i forskellige farver, Jeg kunne få fire stole for 600 kr, og om et par uger tagerj eg nok tilbage og køber dem - men jeg kunne bare ikke lige have dem med på gåben.

5 kommentarer:

 1. Ihhh, skøøøøn dag :o)
  Fik griner på da jeg genså loppe sagerne!

  SvarSlet
 2. Hæ ja, det var en herlig dag!!! Flere af dem, tak!

  SvarSlet
 3. Argh, den spillemaskine er godt nok sej (men formentlig heller ikke helt billig) (:

  - Anne

  SvarSlet
 4. Jeg melder mig frivilligt til alverdens markeder til sommer!!! Glæder mig som et lille barn til at være kreativ i min nye lejlighed :-)

  SvarSlet
 5. SPillemaskinen var VILDT sej, men jeg gad ikke en gang spørge om hvad den kostede... Men jeg har nu heller ikke plads til en sådan i min etværelses, haha, det kunne ellers være kønt!

  Vi laver bare tour de loppemarked til sommer, Katrine! Og jeg afholder jo også selv loppemarked - første gang d. 2. maj.

  SvarSlet

Blog-arkiv