søndag den 21. februar 2010

Stille søndag i mit stille liv :o)

Min dag i går var dejlig. Jeg havde overnattet hos Birgitte og Andreas, fordi jeg ikke gad cykle den lange vej hjem i sneen - og fordi jeg skulle til yoga i deres nabolag formiddagen efter.

Det var fedt at være til yoga - for første gang i hundrede år, og så til yogaevent i to timer! Efter at være blevet most godt igennem tog Nanna og jeg hjem til hende, hvor Nanna lavede den dejligste vegetarfrokost og jeg tog billeder af hendes fine lejlighed - de kommer senere.

Min aftenaftale var aflyst, men jeg gik hjem og placerede mig i sofaen med en kande te og "Ekstremt højt og utroligt tæt på", som jeg allerede ELSKER - fantastisk bog! Og sjov!

Nu er det sørme søndag. Jeg er ved at bage chokomuffins med marshmallows, har støvsuget, været nede med glas og skrald og er ret tilfreds med mig selv.

Er begyndt at skrive med to på datingsiden. De virker søde og fornuftige.

4 kommentarer:

 1. Nanna synes godt om dette!

  SvarSlet
 2. Katrine synes også godt om dette!

  SvarSlet
 3. Marshmallowmuffins, yum. Fik du nogensinde købt fluff?

  SvarSlet
 4. Nej, Fie, jeg har desværre STADIG ikke fået skaffet mig fluff! Jeg spurgte min lillebror, der arbejder i en superbest, om han kunne finde det, men hans afdeling havde det ikke! Jeg må snart i nærheden af den på Borups Allé, for der går næsten ikke en dag uden at jeg tænker på det!

  Mine muffins blev dog ikke særlig specielle - men de smagte nu meget godt :o)

  SvarSlet

Blog-arkiv