torsdag den 11. februar 2010

Kære dagbog.....

I dag starter den hypede serie, The Vampire Diaries, på tv3. Jeg tror, jeg vil prøve at se det første afsnit. Tror nu ikke at det er noget for mig. Jeg prøvede jo lidt på at ride lidt med på Twilligt-bølgen, men efter at være gået død i bogen, der var så røvdårlig, og efter at have været ved at kaste op over New Moon-filmen, gav jeg op.

Men kl. 21. Så prøver jeg mig med The Vampire Diaries.

Skal I se den?

5 kommentarer:

 1. Fik ikke set den, var den noget værd? Jeg har ikke læst de andre bøger der og jeg har kun set twilight, ikke new moon (endnu), men var helt vild med filmen :)

  SvarSlet
 2. Hm, den har jeg ingen mening om. Og Twilight kan jeg slet ikke overskue. Den lugter bare for meget af indebrændt teenagesex. Er til gengæld sært fascineret af True Blood...hvor de mildest talt ikke er indebrændte. Har du set det?

  SvarSlet
 3. Twilight er meget mere indebrændt, end den er sex ;) De når aldrig til det! Forfatteren er mormon og det bærer bøgerne præg af. Filmene også for så vidt. Men jeg forestiller mig, at Holywood alligevel vil snige lidt lir ind i de næste par film...

  True Blood er fantastisk! Det er virkelig guld værd. Zulu starter anden sæson til marts, og tredje begynder i usa den 10. juni. Kom frisk! :-=

  SvarSlet
 4. Nej, jeg kender ikke True Blood! Hvad handler den om?? Og hvorfor Zulu - den kan jeg ikke tage...

  Jeg trænger til en teenageserie at gå op i... Ved ikke om det bliver The Vampire Diaries - den virkede også meget indebrændt, så sikkert noget for mig! Må liiiiiige se næste afsnit på torsdag.

  SvarSlet
 5. Det her er True Blood http://www.hbo.com/true-blood/index.html Årh, manner den er fuld af sex og lir. Nåhja og blod. Og en dansker faktisk. Og spænding og suspense, så jeg flere gange har holdt min lille hjerteformede ikea-pude op foran øjnene!

  Den har også været vist på svensk tv, måske kan man se det på deres hjemmesider.......

  SvarSlet

Blog-arkiv