fredag den 24. juni 2011

Dryp dryp


Nå men, jeg kan lige så godt krybe til korset og fortælle, at jeg har købt en meget dyr ting. En regnfrakke fra Danefæ på tilbud. Men det er stadig mange penge. Men jeg cykler meget og synes, jeg har brug for en god og fin regnjakke - den jeg har i forvejen er fin, men kalder sig regnjakke på et helt falsk grundlag... Ved det mindste dryp bliver jeg våd.

Jeg glæder mig til den nye kommer - den er fin og prikket, og jeg kan godt lide de vide lynlåse ved lommer og foran.

Nej for søren, den har jo også prikker! Fedt!

Nye prikker

Jeg har i mange år kun ejet det mest usle undertøj, haha, der er jo ingen grund til at pakke sig så pænt ind, når ingen skal se det, har jeg tænkt. Men jeg skal jo SELV se det, og jeg har virkelig trængt til noget nyt i lang tid, så i går smuttede jeg forbi udsalg i Hunkemøller og købte to sæt med prikker - yndigt, ikk?

Køkkenkaos!

Nu sidder jeg så og venter på blikkenslageren. Sagen er den, at min vask stoppede til den anden morgen, da jeg lige netop var på vej ud af døren. Jeg besluttede mig for liiiige at skille det ene rør ad, så vandet kunne komme ud - og så se på det senere. Men det skulle jeg nok ikke have gjort, for pludselig stod jeg med tre rør og en masse vand. Og jeg måtte jo bare løbe af sted ud ad døren. Nå. Da jeg kom hjem om eftermiddagen prøve jeg møjsommeligt på at samle al min tålmodighed og sætte rørene sammen igen. Og det lykkedes! NÆSTEN. Undtagen det sidste. Der bliver ved med at komme vand ud - jeg tror, det er fordi faldstammen er fuldstændig proppet til. lækkert. Og det er rimelig træls og svært at udføre en opvask, når vandet fosser ud på gulvet. Og jeg havde ligesom gæster til middag i går og skal have det igen i dag. SUK.

Men blikkenslageren har nu lovet at komme og redde mig..... Lige nu ser der sådan her ud i mit køkkenskab:
Desværre løbet vandet ikke rigtig ned i baljen. Mere udenom og ud på gulvet.


Ja, og så er det jo sådan at jeg for første gang vil bruge den stegeso som jeg fik i julegave forrige år... Men den skal ligge i vand i nogle timer inden brug, og da jeg jo ikke har en køkkenvask, så har jeg måtte bade den i en balje ude i bruseren. Smukt. GLÆDER mig til at det her kaos er overstået.

Nå, jeg må hellere finde Roskildeting frem, mens jeg venter...

Bål og brand

Jeg er egentlig ikke den store Sank Hans-holder. Jeg synes, det er meget hyggeligt at mødes med venner og med et bål, men ofte har jeg faktisk ikke været hjemme på den dag, eller også regner det. Ok, efter at have gransket min hjerne kom jeg i tanke om at det ikke regnede sidste år, for der grillede jeg på stranden med Ditte og Rie, og det skøre er, at det føles som om det kun er et par måneder siden! Men det er jo så et år siden.

I år havde jeg en aftale med Stine og Dorthe, men vi havde ikke rigtig aftalt noget konkret før på selve dagen, hvor jeg inviterede på hjemmelavede burgere med det hele :o) Nam. Efter at have spist og sludret tog vi over på Grønningen bagved DR, hvor jeg aldrig havde været før, selvom jeg bor lige bagved. Der var faktisk rigtig fint - det virkede meget lokalt. Ikke særlig mange mennesker i forhold til de store steder som Frederiksberg Have og den slags, der virkelig er tilløbssteder.

Bål på Grønningen. Med fællessang og DRs pigekor!


Stine passer godt på lillebror Peters telt.


Søren kom også for at holde lidt om sin kæreste.


Stine og mig. Mig med lidt døf-hår. Nåede kun hurtigt bad efter træning. Skulle jo hjem og lave pesto og guacamole. Er i øvrigt meget træt efter kun et par timers nattesøvn. Men DET er en helt anden historie.


Midsommer naturpynt ;o)



Til sidst sad vi lidt på de gule Ørestad-stole og kiggede på bål og varmede os lidt inden jeg gik fuldstændig kold og ville hvem i seng. Det var den sankt hans!

I dag står den på lidt af hjert. Har faktisk megatravlt... Skal til træning om et øjeblik og så skynde mig hjem til en VVS'er der skal reparere mit kaos-køkken! Og så skal jeg pakke og ordne ting til Roskilde, ind til byen og købe lidt småting (eller, den ene ting er kaffe til maskinen - IKKE en bagatel). Og så kommer Maria til tidlig middag. Vi kal på noget båd-noget med bar i aften, men desværre lidt tidligere end jeg havde troet, så jeg er ved at gå i stress-mode. Og så er det jo typisk af mig, at jeg bare sidder her!! Jeg vender tilbage. Og hvis jeg ikke gør, så er det fordi jeg er taget på Roskilde! So long, folks :oD

søndag den 19. juni 2011

Anmelderi

Min veninde, Nanna, har i årevis anmeldt for det gratis blad om bøger, Bogmagasinet, og efter at jeg er holdt op med at lave radio, har je savnet at lave boganmeldelser. Og i princippet har jeg jo tiden i øjeblikket, så jeg meldte mig under samme faner som Nanna og i går landede det nye Bogmagasin i min postkasse, hvor jeg har en anmeldelse i.

Jeg anmelder Siri Hustvedts nye roman "Sommeren uden mænd", som jeg mildest talt ikke va vild med. Jeg er dog lidt sødere ved den i anmeldelsen, fordi jeg alligevel var for fej til at sable den ned, når nu alle andre tilsyneladende falder i svime over den, haha.

Bladet fås gratis i Arnold Busck-butikker....

mandag den 13. juni 2011

Dagens mand i sort/hvid

I anledning af at jeg jo så Kat på et varmt bliktag i går, så skal vi lige have en mandags-mand i skikkelse af Paul Newman - en af mine absolutte favoritter. Damn, han er hot og pæn og maskulin :o)
I fredags var jeg ude at spise med Louise, der havde give mig en middag i fødselsdagsgave. Det blev en vildt hyggelig og sjov aften :oD Jeg hentede Louise ved 19tiden, hvor vi lige nåede et glas rosévin sammen med hendes kæreste og deres lille barn (der dog drak vand) inden vi gik ned på Tapasfarikken på Blågårds Plads.

Inden maden kom startede vi med et glas dejlig cava :o)


Herefter drak vi rosévin. Vi havde bestilt en månedens tapastallerken til deling plus lidt forskellige fiske-småretter. Tapastallerkenen var ret traditionel men vældig lækker - der var ligesom hvad der skulle være. Dog kunne osteelskeren her godt have brugt lidt mere manchego ;o)


Vi bestilte to gange rømørejer, grillede kammuslinger og noget laks udover tallerkenen.


Louise nyder sin mad og vin. Det var et vældigt hyggeligt sted med pindestole og maleri i loftet.

Bagefter gik vi en tur ned på Propps og drak et par øl udenfor - indtil de lukkede. Så besluttede vi os for at tage ud i fælledparken og se, om der skulel være noget karnevals-sjov. Vi nåede lige at købe en øl inden vi opdagede at det hele stort set var ved at lukke. Dog nåede vi at høre et nummer af et vældig funky band... Og så havde vi naturligvis glemt, hvor vi havde stillet vores cykler. Flot. Så måtte vi lige rende lidt rundt og lede efter dem inden vi kunne tage videre. Vi besluttede os for at tage ned på Louises eks-kærestes bar i Jægersborggade, men han var der ikke og desuden var de lige ved at lukke. Godt så. Så tog vi ned på Stefanhus og købte en øl - hvorefter de råbte "Sidste omgang". Til sidst besluttede vi os for Gefärlich, der bestemt ikke var ved at lukke. Der spillede de fed tressermusik og der var mange mennesker. Så vi fik danset lidt... Hæ.

Louise - nu lidt beruset og dansende.


Mig - med sund kulør.

Lidt over 4 var bedstemor her træt og ville hjem. Så vi købte pølsehorn og jeg fulgte Louise hjem, hvorefter jeg cyklede og kiggede på de smukke søer og solopgangen :o)

Selvforkælelse

Når man, som jeg var i går, er lidt mellemfornøjet, så er der kun en ting at gøre - selvforkælelse. Min bestod i går af fodbad. Tiltrængt. Har sgu de mest usle fødder i verden. Det måtte der gøres noget ved.
Ned med fusserne i varmt vand.


En kande god te, Et gammel Anders And og så bare ahhhhhhh.


Bagefter så jeg Kat på et varmt bliktag fra 1958 med Paul Newman (swoon!) og smukke Elizabeth Taylor. Den var ok, men fuldstændig båret af dialogerne, da den oprindeligt er et teaterstykke. Men både Newman og Taylor var fremragende i rollerne. Hurra for at man kan låne gode film på biblioteket!

Godmorgen!!!
Det er åinse, solen skinner, jeg har sovet for lidt (fordi jeg tog en nattesøvn på 13 timer forrige nat) og nu skal jeg finde på en genial overskrift til en ansøgning. Min hadebeskæftigelse. Det er som om al fantasi forlader min krop, når det kommer til overskrifter. Overskrifter er pres. Overskrifter virker så... altafgørende. Se mig i den kæmpestore bunke.

Og så staår den på yndlingsmorgenmad og dans. Og hvor finder jeg mon hyldeblomst, som jeg kan stjæle, på Amager??

I øvrigt:
Jeg får presset mine armene sammen på en ucharmerende måde på det her billede - SÅ tykke er mine overarme altså ikke, hahaha. Det er faktisk meget pæne.

søndag den 12. juni 2011

Om Facebook

Jeg synes, at folk bør tænke lidt over hvad de slynger ud i deres status'er. Fordi hvis nu fx at nogen er forelskede i dem, så kan det jo godt være, at de ikke synes det er sjovt at læse om fx nyforelskelser og holden-i-hånd. Når det burde omhandle dem selv. Agtigt.

fredag den 10. juni 2011

Hygge + Distortion Torsdag

Efter Distortion onsdag skulle jeg forholdsvis tidligt op næste dag og til Albertslund og hjælpe min søde eks-kollega Joan med lidt småting inden hun skulle holde fødselsdag dagen efter...

Det kom der blandt andet disse fuldkornskanelsnegle ud af. Normalt er jeg modstander af at man prøver på at gøre noget sundt ud af noget som oprindeligt er perfekt, lækkert og usundt, men det var faktisk smaddergode, de her fuldkornssnegle. Kan godt se pointen i at servere dem til brunch, fordi der er lidt mere gods i dem. Udover fyldet, så var der også kanel i selve gærdejen, hvilket jeg synes er smart!

Senere på dagen mødtes jeg med Maria, Trine & Birgitte foran Tivoli. Vi skulle spise på Nimbs nye restaurant. Det var rigtig hyggeligt og lækker mad! Dog sad Trine og jeg med skarp sol i øjnene, hvilket var lidt belastende, men man kan jo ikke tillade sig at klage over godt vejr, vel? Jeg tog naturligvis et par billeder, men var SÅ optaget af at æde, at jeg helt glemte at fotografere hovedretten - som endda klart var det bedste.

Forret: noget lakseværk.

Hovedret: minus billede, men det var noget superskønt kalvekød, mørt som... ja, hel vildt mørt!


Dessert: En chokokage med flydende indre. Er det det der hedder fondant? tror jeg nok. Dertil noget marineret kirsebærværk.
Desuden drak vi en dejlig Riesling til.


Birgitte og Maria er tilfredse med maden. Og glade for at de ikke fik sol i øjnene.

-*-

Bagefter mødtes jeg med Phil til en gang stille og rolig traven rundt til Distortion på Nørrebro. Der var gang i den, men vi var selv helt stille og rolige :oD


Et lille hvil på Elmegade! Jeg er temmelig nedringet med min nye potteplantekjole. Som godt kunne have været en størrelse mindre, så jeg ikke havde behøvet at flashe barm på den måde. Men det er vist også måden jeg sidder på. Det var vildt varmt! Selvom kl. på det tidspunkt er over 23, så sidder jeg uden jakke!



Røv!

Klokken er nu over midnat og Phil har fødselsdag!!! HURRA! Phil med fødselsdags-cider :o)

torsdag den 9. juni 2011

Dagens mand i sort/hvid

Jeg har altid haft en ting for den unge Al Pacino. Se lige de øjne, altså!

onsdag den 8. juni 2011

Distortion! Onsdagsfavoritter...

Jeg tog så sygt mange billeder under distortion. Mest onsdag og fredag, men jeg har besluttet mig for at de får hvert deres (billedtunge) indlæg med favoritbillederne. Ført onsdag, city.

Efter at have albuet mig vej ned gennem studiestræde, fandt jeg Nanna og Trine i en gård.



Det var en dejlig og festlig gård, for man kunne få gratis guldøl!


Men. Eftersom at Nanna, Trine og deres slæng havde været ude i nogle timer, var de blevet sultne. Så vi søgte tilflugt. Med bobler og mad.


Den ternede klub!!!!


Julie og Kasper gestikulere mens jeg får kamerakursus (gud, hvor kan det apparat meget, som jeg ikke har styr på - takker Jesper for intro).


Mig & Nanse.


Mig og Nanse på toa.


I toiletkøen mødte man mange snakkesaglige folk.


Glad Nanna og Pede.


Det yndige par.


Nanna ser Distortion lidt fra oven.


Kameraeksperten Jesper fik mit kamera med op og tog fine billeder af mængden! Jeg blev SÅ imponeret over de billeder. Når jeg tager nattebilleder, bliver det altid til en gang gyldent blurret noget....




Og så endte aftenen for mit vedkommende. klokken var vel 1 og jeg skulle tidligt op næste morgen.

Dejlig mad!

Lidt madbilleder... Egentlig er det ikke min aftensmad fra i dag, men fra i forgårs. Til gengæld mindede min mad i dag meget om den her...

Kvickly havde nogle små, søde lammeculotter på tilbud, så jeg hapsede den mindste og spiste den med dampede bønner og letsvitset spidskål med nye kartofler til. Uhm, jeg er vild med spidskål, som lidt er stegt i lidt olie med hvidløg, så det lidt falder sammen. Dertil masser af muskat og dild. Og et glas rosévin, i øvrigt.

I dag fik jeg ligeledes bønner og spidskål - men i dag fik jeg også lidt pasta med bagte blommetomater og parmesan samt en røget laksefilet. Min madlykke var gjort :o) Jeg elsker nem mad med gode grøntsager.

Blog-arkiv