fredag den 10. juni 2011

Hygge + Distortion Torsdag

Efter Distortion onsdag skulle jeg forholdsvis tidligt op næste dag og til Albertslund og hjælpe min søde eks-kollega Joan med lidt småting inden hun skulle holde fødselsdag dagen efter...

Det kom der blandt andet disse fuldkornskanelsnegle ud af. Normalt er jeg modstander af at man prøver på at gøre noget sundt ud af noget som oprindeligt er perfekt, lækkert og usundt, men det var faktisk smaddergode, de her fuldkornssnegle. Kan godt se pointen i at servere dem til brunch, fordi der er lidt mere gods i dem. Udover fyldet, så var der også kanel i selve gærdejen, hvilket jeg synes er smart!

Senere på dagen mødtes jeg med Maria, Trine & Birgitte foran Tivoli. Vi skulle spise på Nimbs nye restaurant. Det var rigtig hyggeligt og lækker mad! Dog sad Trine og jeg med skarp sol i øjnene, hvilket var lidt belastende, men man kan jo ikke tillade sig at klage over godt vejr, vel? Jeg tog naturligvis et par billeder, men var SÅ optaget af at æde, at jeg helt glemte at fotografere hovedretten - som endda klart var det bedste.

Forret: noget lakseværk.

Hovedret: minus billede, men det var noget superskønt kalvekød, mørt som... ja, hel vildt mørt!


Dessert: En chokokage med flydende indre. Er det det der hedder fondant? tror jeg nok. Dertil noget marineret kirsebærværk.
Desuden drak vi en dejlig Riesling til.


Birgitte og Maria er tilfredse med maden. Og glade for at de ikke fik sol i øjnene.

-*-

Bagefter mødtes jeg med Phil til en gang stille og rolig traven rundt til Distortion på Nørrebro. Der var gang i den, men vi var selv helt stille og rolige :oD


Et lille hvil på Elmegade! Jeg er temmelig nedringet med min nye potteplantekjole. Som godt kunne have været en størrelse mindre, så jeg ikke havde behøvet at flashe barm på den måde. Men det er vist også måden jeg sidder på. Det var vildt varmt! Selvom kl. på det tidspunkt er over 23, så sidder jeg uden jakke!Røv!

Klokken er nu over midnat og Phil har fødselsdag!!! HURRA! Phil med fødselsdags-cider :o)

2 kommentarer:

  1. Jeg så dig står foran Tivolis hovedindgang, og hvis det ikke var fordi jeg var så sindssygt forsinket ift. at nå at købe billet og nå hen til Tivolis Koncertsal, så havde jeg sagt hej - du så så sød ud :)

    SvarSlet
  2. Nårh, hvor er du sød! Og hvor kunne det havde været hyggeligt, hvis du havde haft tid til at sige hej. Det må blive næste gang :o)

    SvarSlet

Blog-arkiv