mandag den 13. juni 2011

I fredags var jeg ude at spise med Louise, der havde give mig en middag i fødselsdagsgave. Det blev en vildt hyggelig og sjov aften :oD Jeg hentede Louise ved 19tiden, hvor vi lige nåede et glas rosévin sammen med hendes kæreste og deres lille barn (der dog drak vand) inden vi gik ned på Tapasfarikken på Blågårds Plads.

Inden maden kom startede vi med et glas dejlig cava :o)


Herefter drak vi rosévin. Vi havde bestilt en månedens tapastallerken til deling plus lidt forskellige fiske-småretter. Tapastallerkenen var ret traditionel men vældig lækker - der var ligesom hvad der skulle være. Dog kunne osteelskeren her godt have brugt lidt mere manchego ;o)


Vi bestilte to gange rømørejer, grillede kammuslinger og noget laks udover tallerkenen.


Louise nyder sin mad og vin. Det var et vældigt hyggeligt sted med pindestole og maleri i loftet.

Bagefter gik vi en tur ned på Propps og drak et par øl udenfor - indtil de lukkede. Så besluttede vi os for at tage ud i fælledparken og se, om der skulel være noget karnevals-sjov. Vi nåede lige at købe en øl inden vi opdagede at det hele stort set var ved at lukke. Dog nåede vi at høre et nummer af et vældig funky band... Og så havde vi naturligvis glemt, hvor vi havde stillet vores cykler. Flot. Så måtte vi lige rende lidt rundt og lede efter dem inden vi kunne tage videre. Vi besluttede os for at tage ned på Louises eks-kærestes bar i Jægersborggade, men han var der ikke og desuden var de lige ved at lukke. Godt så. Så tog vi ned på Stefanhus og købte en øl - hvorefter de råbte "Sidste omgang". Til sidst besluttede vi os for Gefärlich, der bestemt ikke var ved at lukke. Der spillede de fed tressermusik og der var mange mennesker. Så vi fik danset lidt... Hæ.

Louise - nu lidt beruset og dansende.


Mig - med sund kulør.

Lidt over 4 var bedstemor her træt og ville hjem. Så vi købte pølsehorn og jeg fulgte Louise hjem, hvorefter jeg cyklede og kiggede på de smukke søer og solopgangen :o)

5 kommentarer:

 1. wujs, dine posts emmer af sommer for tiden! Så dejligt!

  SvarSlet
 2. Hyggeligt at læse om en god aften på Nørrebro, når man også (næsten) selv bor der :)

  SvarSlet
 3. @Fasterfis: Jaaah, jeg elsker summer in the city!

  @Cesilden: Tak fordi du gad læse :o) Og ja, der er jo masser af fine steder på der der nr-bronx :oD

  SvarSlet
 4. De der tapas ser bare helt vidunderlige ud. Mums! Og sikke nogle fine billeder - de to sidste er virkelig søde. :)

  SvarSlet
 5. Ha ha, tak Tine! De sidste billeder kan vist kaldes "en halv flaske vin og seks øl senere...." ;o)
  Tapasfabrikken kan virkelig anbefales - var også re rimelige priser. især på vin!

  SvarSlet

Blog-arkiv