fredag den 24. juni 2011

Dryp dryp


Nå men, jeg kan lige så godt krybe til korset og fortælle, at jeg har købt en meget dyr ting. En regnfrakke fra Danefæ på tilbud. Men det er stadig mange penge. Men jeg cykler meget og synes, jeg har brug for en god og fin regnjakke - den jeg har i forvejen er fin, men kalder sig regnjakke på et helt falsk grundlag... Ved det mindste dryp bliver jeg våd.

Jeg glæder mig til den nye kommer - den er fin og prikket, og jeg kan godt lide de vide lynlåse ved lommer og foran.

Nej for søren, den har jo også prikker! Fedt!

6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin!! Må man spørge, hvor? Jeg har nemlig længe ønsket mig en regnfrakke fra Danefæ, men har ikke pengepungen til det.

  Mvh. Tine

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig, Tine!
  Du finder den her: http://www.smaahjerter.dk/?id=359&recordid=8055

  Den er sat ned fra 1100 til 823 og der er fri fragt. Det er stadig mange penge, men det er da en god rabat. Har kun set den til 1100 andre steder.

  SvarSlet
 3. Jeg købte min regnjakke til 1100 fra Danefæ i august 2010 og er stadig super glad for den!! :-)

  SvarSlet
 4. Fedt at høre! Jeg tror også, jeg bliver glad for min. Den er jo utroligt let i stoffet, men skulle være rigtig god.

  SvarSlet
 5. Fandt flere sider med næsten ens priser, så den kan godt fås flere steder til den pris. Du må tage et billede af dig med den på når den kommer - synes det er svært at afgøre om den sidder pænt, men overvejer også at købe en. Også hvordan den er i størrelsen, for kan se nogen beskrive den som rummelig, og andre som at den er smal over skuldrene, så jeg må have et first hand testimony fra dig når du får den. :)

  SvarSlet
 6. NÆÆH, den er sød!! :D

  og hvad sker der for deres smarte koncept med at man kan betale den sidste bankdag, eller når man får børnepenge!?! alt for smart, altså! hehe :D

  SvarSlet

Blog-arkiv