torsdag den 7. april 2011

Hvad blev der af... foråret???

Lige et hyggebillede fra i lørdags, hvor det var sommer. Siden da er det åbenbart blevet efterår, og udenfor mit vindue regner og blæser det. Not nice!

Det er sjovt at være i praktik, men lidt hårdt at sidde ned. Heldigvis har jeg indtil videre ikke slækket på træning, så det hjælper lidt på det at komme ud og røre sig bagefter. Men det er hyggeligt at stå op til noget og komme ud og sidde og skrive eller hvad jeg lige laver. Selvom jeg lidt får samme følelse, som sidst jeg var i praktik på et blad - når dagen er omme føler jeg ikke rigtig at jeg har produceret noget. Fordi meget tid også går med at sidde og læse nyhedsbreve fx. Men det er også hyggeligt.

I dag skal jeg ud og interviewe en skuespiller. Det glæder jeg mig til! Hun lyder rigtig sød.

Ellers sker der ikke meget her. Men du kan gå ind på Pigetv og læse min reportage fra X Factor-finalen (dog uden billeder, men dem kan du jo se her) eller artiklen Hvad blev der af ... Dem fra Venner, som bliver lagt op i dag. Jeg har også skrevet en Hvad blev der af... dem fra Felicity, som ligger der nu.

Efter interview skal jeg ud og købe lidt kaffer til maskinen, til træning og i Cinemateket og se Månedens film. Hej for nu!

4 kommentarer:

 1. Lav en om Beverly! Eller er det kun for de virkeligt gamle efterhånden? :-)

  SvarSlet
 2. Beverly kunnne sagtens komme på tale - de tager sååå lang tid at lave. pønser foreløbig på en blosson og my socalled life ;o)

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud :) Jeg kan se, at du fik afprøvet "Big Apple". Den skal jeg også lige prøve en dag. Det ser meget godt ud udefra !!

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  SvarSlet
 4. Uhm ja, jeg har også købt en rigtig lækker juice derinde! Kan anbefales!

  SvarSlet