fredag den 8. april 2011

Hår(de) tanker!

Jeg er PSYKO-TRÆT af mit hår! Prøv lige at se på det en gang. Grimme, tunge garn! For det første, så bliver jeg jo ved med at klippe mit eget pandehår uden at være god til det - hvilket resulterer i at jeg mere og mere ligner en spade. I virkeligheden bør jeg lade det gro NU og få frisøren til at gøre noget ved det... For det andet... Så er jeg ikke blevet klippet i et halvt år - og mit hår gror som ukrudt. Ej, jeg kan slet ikke holde ud at se på det, det ligner jo en optrevlet gulvmobbe.
Jeg vil virkelig prøve på at finde penge til en klipning, når der kommer penge næste gang. Og det skal være kortere.

Jeg kan rigtig godt lide følgende frisurer:
Ja, den første her er ret kort. Og mit hår behøver ikke blive SÅ kort, men jeg vil gerne hen i noget i den retning. Noget der ikke er så tungt. Jeg har også indset at længere hår ikke klæder mig pga. min meget korte hals. Det lange garn får det simpelthen til at se ud som om mit hoved er sat direkte fast på min krop. Så jeg vil som minimum have mit hår fri af skuldrene.
Og det må GERNE være noget pjusk-agtigt. Denne her frisure synes jeg, er ret fin MEN det ligner noget jeg har haft tusindvis af gange før - og som jeg egentlig aldrig rigtig er glad for.

Jeg ved ikke... Hvis du skulle have et godt forslag, så er jeg meget modtagelig - og vil være evigt taknemmelig :o)

3 kommentarer:

 1. Har du prøvet en kæbelang page, der er klippet godt op i nakken?

  Jeg kan nu ellers godt lide det, du har nu. Du kan jo bare sætte det op. Lav f.eks en hestehale og tag totter, som du krydser hen over roden på hestehalen og fæstner med klemmer. Hvis du krydser fire-seks totter hen over hestehalens rod på den måde (sådan lidt tilfældigt i forskellige retninger), kan du få en fin knold, der ser sådan lidt flettet-agtig ud. Hvis der falder for mange totter ud, kan du bare fæstne dem med de dersens usynlige brune hårspænder, eller hvad man skal kalde dem. Eller lade dem hænge, hvis man vil være mere pjusket. Det er da i hvert fald en løsning, indtil du bliver klippet. Ærgerligt jeg ikke bor tættere på for så kunne jeg vise dig det jo:)

  SvarSlet
 2. Hej Rikke,
  tak for kommentaren! Selvom jeg ikke helt forstår din frisurebeskrivelse ;o) Men jeg er også meget dårlig til forklaringer, haha, tumpede mig.

  Jeg har prøvet det med det korte bagtil og lange foran - det er nok den frisure jeg har haft mest og været gladest for. Det synes jeg, klæder mig. Men. Jeg synes bare den frisure er meget.. hm, start-00'erne agtig. Og så KAN den forveksles med den lidt mere usmarte version. Men noget i den stil ja. SOm er kort, uden at være FOR kort. Har lige fundet billede, som jeg tror jeg vil tage med til frisør. Se senere indlæg...
  knus og fidus!

  SvarSlet
 3. uh, spændende med nyt hår! Jeg kan nu også lide dit halvlange hår! Jeg savner virkeligt at kunne sætte mit op.. altså et kæk hestehale er et stort savn i de her soldage!!!!
  Gulvmoppe er dit hår altså ikk, bare så du ved, tal pænt til dig selv, unge dame! :)

  SvarSlet