fredag den 1. april 2011

FredagshalløjSÅ er der bagt kage til blogger-kaffeslaberads i aften, hvor jeg får besøg af fem skønne damer! Opskriften har jeg prøvet en enkelt gang før, og jeg har den fra en svensk blogger, der hedder Ida, og kagen hedder Marmorerade Brownies med Hallon. Hallon er et af mine yndlingsord på svensk. Det er bare så anderledes end dansk og fx norsk (hvor hindbær vist nok hedder Bringebær). Og da jeg var i Stockholm boede jeg et sted som hed Hallonberget, altså Hindbærbjerget, hvilket lyder som noget taget ud af noget Astrid Lindgren eller Mumidalen... At det så bare var noget forstadsbeton er en helt anden snak ;o)

Nå, men jeg håber, kagen er blevet god. Den ser god ud og dufter himmelsk. Jeg har smagt en lille snis fra den ene ende, men det var svært at få et ordentlig udtryk - ikke mindst fordi kagen skal være køleskabskold. Jeg har givet den ret lang tid i ovnen, for sidst jeg lavede den blev den FOR klæg. Selv til min smag! Så nu står den på køl og hygger sig.

Ellers er dagen gået med dans, indkøb, lidt ude i den rare luft og ansøgninger. Har søgt en hel bunke uopfordret på biblioteker. Nu er det jo min hensigt at læse en ny kandidat til efteråret, så jeg kan blive bibliotekar - og så skal jeg for det første have mig et job i mens, så jeg kan leve, men det ville jo også være rart med noget erfaring. Rigtig rart.

Men på mandag starter i øvrigt praktikken! Så man man lige mig.

6 kommentarer:

 1. Hvor spændende at du gerne vil være bibliotekar - lad os håbe der er flere jobs når du engang bliver færdig end der er pt ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser du fin ud i dag, pænt pandehår og sødt tørklæde i halsen. :)

  God weekend!

  SvarSlet
 3. Marianne: Det er der næppe, men tænk på hvor veluddannet jeg så er til den tid! Det MÅ da åbne nogle døre. Og min jobsøgning vil i det mindste give mere mening for mig end min mærkelig søgning på må og få nu...

  Anne: Af hjertet tak! God weekend til dig også!

  SvarSlet
 4. Nu glæder jeg mig endnu mere, Nat! Eller åh, hvorfor er jeg ikke på sukkervognen, den ser så spiselig-lækker ud! Mine snegle ser en kende underlige ud, men de skal lige i ovnen, så alt nok bedre.
  Prikkage fra prikdamens hånd!

  SvarSlet
 5. Er du egentlig ikke allerede noget kultur-uddannet eller er det litteratur? For en del biblioteker bruger andre kandidat-uddannede end lige scient.bibl'er. Frb er så vidt jeg ved et af dem der er fremme i skoene med at bruge 'de andre', så du behøver nødvendigvis ikke tage en ny overbygning for at komme indenfor biblioteksverdenen - selvom det selvfølgelig aldrig er dårligt med mere uddannelse :-)

  SvarSlet
 6. Tak for lækkeri aften og kage og alt det hygge du stablede på benene!
  Glemte at høre mere om praktik!

  SvarSlet