lørdag den 9. april 2011

Hjemme hos mig

Lidt stemningsbilleder hjemme fra mig i dag. Jeg prøver på at ordne praktiske ting og skrive ansøgning - på én gang. Typisk mig.


Er efter X antal kopper dejlig kaffe gået over til te. Et tip: i Netto i denne uge har de én af mine favorit yogi-teer til 18 kroner. Det er altså 11 kroner billigere end hvad de normalt er at finde til i helse-bikser. Den hedder Women's Tea og er med ingefær, appelsinskal og kamille og er mildere end dem, jeg normalt drikker. Hvorfor den liiiige er for kvinder, ved jeg egentlig ikke, men den smager dejligt :o)


Dejlig morgensmoothie med masser af ingefær, skovbær, lidt banan, yoghurt, vaniljepulver og appelsinsaft. En dejlig start på morgenen indtaget med smukke og retroagtige sugerør :o)


Så fik jeg - efter et år - afprøvet selvudløseren på mit spejlrefleks. Det gik så ikke så godt, hæhæ. Synes, det sidste billede er fint, men til gengæld heeeeeelt utværet. Men så kan man ikke se mine rynker, og det er jo også meget rart. Jeg er klædt i farver i dag - og prikker på alt. Prikker må der til!!!!


HUSK at jeg i morgen aften trækker vinderne af konkurrencen, hvor du kan vinde fine øreringe :o) Jeg glæder mig til at udtrække vinderne!

7 kommentarer:

 1. Ja, prikker må der til! Du ser fin og forårsagtig ud.

  SvarSlet
 2. Fint, fint sugerør! Hvor har du mon fundet det henne?

  SvarSlet
 3. Ja det spørger jeg også om! Hvor har du købt det/de fine sygerør?

  Steenberg :)

  SvarSlet
 4. neej, nogle skønne prikker! super fint sæt tøj.
  xoxo

  SvarSlet
 5. De fine sugerør købte jeg på nettet! De er her fra : http://www.thecupcakesocial.com/

  Der er mange fine ting, der!

  SvarSlet
 6. Jeg er vild med dine prikkede strømpebukser ! Det ser bare så meget bedre ud end alm. strømpebukser !! :D

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  SvarSlet
 7. Tak! Ja, de er sådan et hit Har dem både i sort og grå.

  SvarSlet