torsdag den 10. december 2009

Mærke-flip?

I går købte jeg denne yndige bh i H&M, som en slags adentsgave til mig selv... Den er fra den hypede Sonia Rykiel-linje.
Da jeg kom op til kassen for at betale, sagde den søde ekspedient, at jeg fik bøjlen med. "Øhm, ok", svarede jeg, og tænkte, hvad jeg egentlig skulle med den, eftersom at jeg ikke hænger mit undertøj på bøjler. Derefter spurgte hun sin kollega om der var flere Sonia Rykiel-poser. Det var der, men de var ovenpå. Ekspedienten skulle lige til at gå ovenpå og hente en pose, da jeg fik stoppet hende med et "det gør ikke noget, det er lige meget med posen", hvortil hun svarede at de fleste rigtig gerne ville have posen.

BUT WHY??
Jeg forstår det ikke! Det er en PLASTICPOSE! Altså, dem som jeg altid ender med at bruge som skraldespand.

Jeg købte bh'en fordi jeg syntes at den var sød, og jeg godt kunne lide farverne. Ikke fordi jeg utroligt gerne også ville have en bøjle og en plasticpose på som bevis for at jeg havde købt den. Jeg synes nogle gange at den designer/mærke-fokusering er temmelig kunstig og amerikansk, altså. Men det kommer så også fra frøknen, som køber sit meste tøj i H&M, Vero Moda og Topshop (og en gang imellem også har købt noget i føtex og kvivkly, ha ha ;o))

8 kommentarer:

 1. Det var det samme, dengang Madonna lavede en H&M-kollektion. Jeg fik bøjlen, men sagde nej tak til posen! Jeg er faktisk sært glad for den, selv om jeg har det fuldstændig lige som dig mht. mærker og tøj. Måske er det fordi, det er selveste Madonna. Men det er jo ikke engang fordi, den bliver penge værd, når hele verden har den skide bøjle...

  SvarSlet
 2. Ja det er lidt skørt. En anden ting der er skør, og lidt i samme boldgade, er designerposer til salg på fx Trendsales. Jep, på TS kan man købe fx Chanel-, Burberry- og Gucciposer. Hvad sker der for det? Hvad bruger folk dem til? Fylder de dem med ting og går tur ned ad strøget med dem? Jeg forstår det ikke...

  /Maria

  SvarSlet
 3. >>Flo: Hmm, måske bliver jeg også glad for min bøjle! Når jeg en gang får et walkin-closet, så vil jeg helt klart hænge mit undertøj på bøjle - og så bliver den jo handy at have!

  >>Maria: HA HA, er det sandt??? Det er det sjoveste jeg har hørt. Ja, hvis det er DET man skal med poserne, så forstår jeg bedre, at ekspdienten troede, at jeg ville have min SR-pose. Næste gang jeg ser en desginer-pose på strøget vil jeg ikke kunne lade være med at forestille mig, at den stilelige pige vandrer op og ned af strøget med en pakke binde og en pose kattefoder i den ;o)

  SvarSlet
 4. nu bliver jeg sku nysgerrig! hvordan ser posen og den omtalte bøjle ud? ;)

  SvarSlet
 5. Jeps - jeg fortæller den skindbarlige og triste sandhed. Det er da selvbedrag, der vil noget. Prøv at gå ind på TS og søg på "gucci poser", så får du syn for sagen :)

  /Maria

  SvarSlet
 6. Ja, posen kan jeg jo så ikke fortælle om hvordan ser ud, eftersom at jeg takkede nej ;o) Men bøjlen... Den er sort, lille og så står der såmænd Sonia Rykiel på, hæ hæ! Noget af et fund ;o)

  Og jeg må straks i morgen tidlig ind og se gucci poser på TS - og hvad folk byder på dem, ikke mindst ;o)

  SvarSlet
 7. Øv! Jeg købte hendes stofpose men blev ik tilbudt nogen Soniadims! :/ føler mig meget snydt nu.. eller det gør jeg så nok ikke :P har det pænt meget ligesom dig ;)

  SvarSlet
 8. Hi hi, "soniadims"!
  Må på min næste "kan lide"-liste!

  SvarSlet