lørdag den 31. oktober 2009

Min hade-højtid!

En af de værste dage på året, efter min mening, er Jdag.

Jeg kan simpelthen ikke have det! Byen er fuld af (i bogstaveligste forstand) stive idioter med blå nissehuer med lys i kvasten. For mig er det indbegrebet af dårlig stil, og det er som om at København for en aften omdannes til en kæmpestor provinsby. Folk laller rundt og der bliver spillet min HADEsang (Last Christmas) hele aftenen.

Normalt er det ikke noget problem - jeg burer mig bare inde den dag, så jeg slipper på at se på idioterne, men i går blev jeg for et kort øjeblik tvunget til at se Jdag i øjnene. Jeg havde jo glemt min nøgler på job. I stedet for at stå af toget, vende om og tage tilbage efter dem, ringede jeg til min nabo, som har mine ekstranøgler. Og hun var i byen. Så jeg tog ind på Gothersgade, hvor jeg havde aftalt at mødes med nabo udenfor Natcaféen. Turen derhen var en stor bekræftelse af mine fordommen, men det var INTET imod hvad jeg så, da jeg stod uden for baren og ventede på nabo. Jeg kunne se ind ad et vindue, og hvad jeg så, var en lang linje af mænd, der stod med blå nissehuer og rockede med til melodigrandprix-sange og... ja, godt gættet, Last Christmas! Kors, et grimt syn!! Jeg ved ikke hvorfor det bare får det til at vende sig i mig!? Jeg synes simpelthen at det er det mest frastødende og provinsionelle i verden!

3 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg var også tilfældigvis ude igår, men ikke for Jdagens skyld. Har aldrig fejret den højtid, og jeg kommer heller aldrig til det. Der er jo også øl alle andre dage om året, og hvis man har lyst til netop Jøllen, så kunne man vel bare have gemt et par stykker fra sidste år!? Så god er den da heller ikke!!!!

  Ditte

  SvarSlet
 2. Nej præcis! Så god er den overhoved ikke! Jeg vil til en hver tid foretrække en fynsk forår... Måske skulle vi lave en højtid til det!

  SvarSlet
 3. Jeg elsker "Last christmas", men udover det er jeg total enig med dig!! Hader også J-dag - folk bliver så spritter stive at det er ubehageligt!

  SvarSlet

Blog-arkiv