torsdag den 15. oktober 2009

En kanin op af hatten

Jeg skal måske have en kanin! Jeg har talt om det mange gange før, men pludselig skrev en bekendt på facebook at hun manglede et hjem til et hittebarn af en kanin.

Det kan jo næsten tolkes som et tegn ;o) Det er den på billedet, er den ikke nuttet?

Jeg skal ud og se den i næste uge. Men det står og falder lidt med om jeg også kan få et bur til den... Det kunne være hyggeligt med sådan en lille hoppende fætter... Jeg vil kalde den Muffin, hvis det skal være min. De fandt den ude i skoven, hvor den hoppede rundt uden ejer, men i forvejen har de en kat og en baby, så en kanin oveni hatten (hæhæ) er måske lige i overkanten.

Nu må vi se.

4 kommentarer:

 1. Du skal ha' den! Det kunne være det hyggeligste!!!! Og så kunne du tage en masse billeder til bloggen... Er ret begejstret for ideen på dine vegne.

  Ditte

  SvarSlet
 2. Ha ha ha! TAK!!! Ja, den er næsten for sød til at man kan lade være... Bare jeg nu kan tåle den!!! Kan nemlig ikke tåle kat.

  SvarSlet
 3. Jeg har bur og vandflaske du gerne maa faa :-)

  Karla

  SvarSlet
 4. Nat for fanden har jeg ik sagt til dig, hvor klamt det er!!!!!!!!!!!!!! Don't do it!!!! Du skal gøre rent konstant for at det ik blir topklamt i din lejlighed. Nej nej nej nej nej nej. Og du ved at jeg altid har ret;-)

  SvarSlet

Blog-arkiv