torsdag den 6. december 2012

Update på Wake-up light + Konkurrence

I går aftes fik jeg afprøvet mit nye vækkeur aka. Philips Wake-up light. Jeg var ret spændt. måske for spændt, for jeg kunne i hvert fald ikke falde søvn... Mærkeligt nok, for jeg havde siddet og hængt de sidste par timer og næsten ikke kunnet vente på at skulle i seng. Men nå.

Og da jeg så sov, var den en urolig søvn, som jeg hele tiden vågnede af. Var derfor ikke helt kæk ved tanken om vækning kl. 6, hvor min kæreste skulle op.

Meningen er, at lyset i lampen gradvis tændes, fra en halv time før man skal op, så kroppen, mens den sover, vænner sig til at nu skal det være dag. Når kl. så er blevet, i mit tilfælde, 6, så pipper fuglene, og så vågner man. Frisk og udhvilet. Jeg vågnede noget før fuglene - mest fordi min kæreste, der er udpræget a-menneske, var vågnet af lyset og nu lå og kartede rundt. Jeg tror egentlig ikke, at lyset ville have vækket mig, hvis det ikke var for ham. Men da jeg var vågen, var lyset ret kraftigt - men det kan man justere efter lyst og behov ligesom lydstyrken.

På trods af alt for lidt søvn, så var jeg faktisk rimelig frisk, så jeg stod op og lavede morgenmad og latte til min kæreste. Men om det var lampevækningen ved jeg ikke... Dog var en det væsentlig mere behagelig måde at blive vækket på i forholdt til kærestens hidsige telefonalarm, det er helt sikkert. Jeg slæber den med ud til min kæreste i aften og prøver den igen.

Og nu er det så NU, at du skal slå til, hvis du også vil have en blidere start på morgenen. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en Wake-up light til mine læsere!

Alt hvad du skal gøre er, at give mig dit bedste råd til en god nattesøvn i kommentar her på indlægget inden tirsdag kl. 22 - så er du med i konkurrencen.
HUSK at efterlade en emailadresse, så jeg kan få fat på dig :o)

Jeg var i øvrigt lige inde og se dagens video (nr. 23) på Wake-up light-siden - og den er lidt mindre dramatisk, ja faktisk helt sød, og en hundeskruk person som mig ville faktisk ikke have noget imod at blive vækket på den måde ;o)

64 kommentarer:

 1. Fedt nok!

  Jeg hopper selv rundt og eksperimenterer med min søvn for tiden. En side, som har hjulpet mig rigtig meget, er http://sleepyti.me/ - man taster den tid, man gerne vil vågne, ind, og så udregner sleepytime, hvornår det er mest hensigtsmæssigt at sætte uret til. Det er baseret på søvncyklusser etc.

  Derudover har jeg også holdt en søvndagbog i en måned nu. Opdaterer snart min blog med resultaterne. Men det har helt sikkert hjulpet mig i at se en mønster i mine søvnvaner.

  SvarSlet
 2. Hvor spændende :D har godt set den rundt omkring.. men så er det ikke blevet til mere, eftersom vi bare sover herhjemme så lang tid vi kan :P i hvert fald indtil videre ;) Men på et tidspunkt bliver den nok smart at have :) Er i hvert fald træt af at vågne til iphones alarmer :( email er blog@rijah.dk :)

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne vinde en selvom jeg har to levende alarmer der skiftevis vågner kl 5 og vil lege. Den ene katten og den anden sønnen, så jeg vågne altid før vækkeuret :)

  SvarSlet
 4. Det hjælper mig at drikke noget sleepy time te, eller bare kamille te, hvis jeg har svært ved at sove. :)

  SvarSlet
 5. Årh, sådan et vil jeg gerne vinde.

  For mig handler det meget om at jeg ikke sover i samme rum som alt mulig elektronik (computer, telefon, ipad, fjernsyn etc). Og at jeg heller ikke bruger det lige inden jeg skal sove.
  Derudover går jeg tit ind og læser en halv til en hel time inden jeg skal sove og bliver på den måde mere afslappet.

  Sidst men ikke mindst undgår jeg alt koffeinholdigt efter 17. Jeg kan godt falde i søvn, hvis jeg drikker det - men jeg sover virkelig dårligt.

  (milroesen (a) gmail (dot) com)

  SvarSlet
 6. Sådan en gad jeg godt prøve her er i de mørke vintermåneder hvor det er svært at få øjne! Har ingen gardiner så om sommeren vågner jeg på samme facon og det er skønt at vågne langsomt. Om aftenen skal jeg have en god bog for at falde til ro, ellers er der for mange tanker der roder i hovedet.
  Bettina

  SvarSlet
 7. Mine bedste råd til god nattesøvn er:
  - gå i seng og stå op på samme tidspunkt (også i weekenden) - et irriterende råd og lidt upraktisk råd..
  - dæmp belysning senest kl. 21
  - gå i seng senest kl. 23 (gerne kl. 22)
  - sov i helt mørklagt køligt rum
  - brug kun sengen til at sove i (ikke se tv eller læse eller være på nettet etc. i sengen)
  - få ro på i timerne op til sengetid (altså ingen vild crossfit eller en masse tung mad etc.)
  - kom ud i dagslyset hver dag
  - sluk tv/computer/smartphone senest kl. 21

  ditte.p@gmail.com

  SvarSlet
 8. Mit bedste råd er faktisk at stå tidligt op. Også selvom det ikke rigtig trækker, og man ikke skal noget. Så er det så meget dejligere at komme i seng om aftenen, aaah.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, og min mail er ordnings at gmail dot com :)

   Slet
 9. Jeg ved godt at det er helt forfærdeligt og urealistisk. Men jeg træner/danser altid om aftenen, gerne et par timer, og inden jeg hopper i kanen tager jeg et bad og spiser 4 rundtenom's rugbrød. Så falder jeg i søvn på forbrændingsbølgen. Lækkert! :)

  addaholm @ gmail . com

  SvarSlet
 10. En solid brandert! Måske ikke så praktisk i hverdagen, men det virker. Og hårdt fysisk arbejde ude i den friske luft. Man sover seriøst som bedøvet. Inkl. åben mund og den klædelige savlen. Så det er bare med at komme ud og nakke nogle juletræer med økse.

  SvarSlet
 11. Det virker for mig, at tænke på en farve, istedet for at tælle får. Det skal være en farve, hvis lyd, der lyder dejligt i dit hoved. Min ynglingsfarve er grøn, men lyder helt umuligt, gul er for kort, prøvede virkelig mange farver. Men er endt lilla, da det er på en måde lidt asiatisk i mit hoved og ligger godt på tungen. Jeg siger bare den farve igen og igen, så jeg ikke tænker på opvask, lektier og hvad jeg ellers burde. :)
  Min mail er kristine. gade@gmail.com (Mellemrummet er så det ikke bliver spammet)

  SvarSlet
 12. Hmm... Det der med søvn kører så som så med mig, og ingen tvivl om at jeg selv burde gå ud og investere i noget lysterapiværk til mit mørke sind. Men i mellemtiden har jeg fundet tryghed og varme og gode kolleger, som jeg tager ind og er sammen med hele aftenen selvom jeg har fri. Det fylder mig op med glæde og taknemmelighed. Når jeg så ligger i sengen, bliver taknemmeligheden taget op igen, når jeg tænker på min dejlige aften. Det er i hvert fald sådan opskriften ser ud i aften ;-) (Lidt kringlet skrevet)

  KNUS Katrine, kathansen@live.dk

  SvarSlet
 13. Mit beste råd til god nattesøvn er at være fysisk træt. Jeg sover i hvertfald dårligere, når jeg ikke rigtig har fået rørt mig i løbet af dagen.

  Jeg skal for gud skyld heller ikke lige ordne noget arbejdsmæssigt inden sengetid, for så KØRER det videre oppe i knolden.

  De to ting lykkes jo ikke altid, så når jeg ligger der og mosler rundt, så forestiller jeg mig en stor lækker (dyr) bred pensel og en stor blank flade foran mig. Med en festlig farve (som regel er det rød) maler jeg et kæmpestort 1 tal, mens jeg trækker vejret ind. Når jeg puster ud, dypper jeg grundigt penslen i malerspanden. Skriver så 2 med en stor armbevægelse på næste indåndning. And so on.

  Regelen er at jeg holder fokus på at tælle og trække vejret roligt (og dermed sætter tankemyldret ud af spil) indtil det glipper og så starter jeg forefra med 1. Det plejer at kede min hjerne så meget, at der som regel ikke går længe før jeg falder i søvn

  Speaking of which...det er vist senge tid. Fin blog Natasha!

  Kh Signe
  swingpost@gmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg tager et par magnesium tabletter lidt før sengetid, det giver en ro i kroppen.

  SvarSlet
 15. Min 'forberedelse' til en god nattesøvn starter allerede morgenen forinden - gerne tidligt. Jeg står op ved 4-halv 5 tiden om morgenen og læser lektier. Klokken lidt i 6 vækker jeg først den ene lille livsledsagerske (på 1 år), og hun hjælper mig gerne med at vække den anden ditto (på 10), og så går det ellers stærkt med havregrød og bleer og brusebad og åbning af diverse julekalendere og pakning af ting og måske også en glemt diktat, der lige skal øves i sidste øjeblik. Ungen i barnevognen, op til dagplejen og så lige tage den med ro og hygge, så hun selv føler sig tryg til hendes dag med de andre unger og dagplejemoren deroppe. Op i fart igen, starte bilen og sætte den til at varme ruderne op, og ind igen og gøre sig færdig til arbejdsdag. Sige farvel til den store og sende hende i skole. To stykker rugbrød omkring pølse i tasken sammen med noget frugt. Skrabe lettere optøet is af bil, 30-40 minutter (afhængigt af mængden af sne og is på vejen) i bilen - ren meditation og ene-tid. Arbejde som telekonsulent, mange timers aktivitet på telefon, møder, hoppe middagspausen over, klemme mad ned undervejs. Hjemad i bil - vejen formentlig mere farbar nu. Indkøb af madvarer. Madvarer hurtigt på plads derhjemme. Op og hente lillepige. Hjem og hygge lidt med hende i sofa (incl. amning og 1000 krammere og aen på kinder og kildelege osv osv), store pige har veninde med hjem. Krise(r) over, at lillepige ikke må være med på værelset og tuder udenfor dør. Lave eftermiddagssnack, hygge og lege med lillepige. Læse bog med billeder af dyr og sige dyrelyde. Hænge vasketøj op og sætte en ny omgang over. Begynde på aftensmaden. Fodre børn. Køre store datter til spejder (hente et par venner på vejen, der også skal med). Snakke i telefon ½ times tid med ven, der ligger i skilsmisse, og trænger til at få at vide igen-igen, at det faktisk kan blive ok igen, og at livet 'alene' kan være ganske udmærket (samtidig med at jeg nikker begejstret og siger sjove lyde til alle de dyr, den lille kommer og viser mig imens). Bade den lille og putte i nattøj. Putte/amme og småblunde med hende. Store pige hjemme igen. Snakke lidt. Hov,der var også noget med noget matematik, hun havde glemt, hjælpe med matematik. Rydde op i køkken. Sende datter i seng. Rydde op i stue (uhyggeligt så meget legetøj, den lille har, og hvorfor skal det hele ligge på gulvet?). Kigge lidt på lektier selv. Kan ikke holde mig vågen, når lige at børste tænder, inden jeg vælter om i sengen. Modtaget af glad, småsovende lillepige, der lige vil ha sig en ekstra mælketår (men det gør nu ikke så meget, for det kan jeg sove mig fra;-)) Og så fremdeles...
  Mit svar på, hvad der giver en god nattesøvn må være: Min hverdag :-)
  (Jeg skal nok undlade at uddybe, hvad der sker, når vi sover 1½ time over, hvilket vi gjorde den anden morgen...puuuh;-))

  Dette indlæg er forøvrigt skrevet kl 3 om natten...

  Men super godt initiativ, Nat. Jeg er lidt en klovn til at få læst folks blogs, og der findes jo virkelig mange spændende og ligefrem interessante ting herinde, så tak for inviationen:-)

  Ditte: ditte_thea@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg har også i perioder haft svært ved at sove. Det var fordi jeg arbejdede på café og havde skiftende arbejdstider om dagen, aftenen og natten. Nu er jeg gymnasielærer, og så går det noget nemmere med at falde i søvn. Mine gode råd er nok gentagelser af en del af de ovenstående, men here goes:
  - Gå i seng og stå op på nogenlunde samme tid alle dage
  - Undgå at sove i løbet af dagen. Morfar er forbudt!
  - Vær fysisk træt, så sørg for at bruge kroppen i løbet af dagen
  - Brug kun soveværelset til søvn
  - Brug evt. sovebrille (som på fly),hvis der ikke er mørkt nok
  - Hvis du har 1000 tanker i hovedet, kan det være svært at falde i søvn. Skriv dem ned, inden du går i seng.
  - Og så sover man som regel også ret godt på et glas rødvin eller portvin ;) - men det går nok ikke at gøre det til en daglig vane

  SvarSlet
 17. Jeg har noget hostesaft med opium i, som jeg selvfølgelig kun bruger, når jeg hoster som en søløve. Men man bliver dejlig døsig af det og falder let i søvn. Egentlig har jeg ikke noget problem med at falde i søvn - til gengæld KAN jeg ikke komme op om morgenen.

  kender.du.mig at gmail dot com

  SvarSlet
 18. mit råd er ikke at spise mad 1 time før man sover :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 19. Hmm med 2 småbørn er det der nattesøvn ikke altid til stede...

  Men et dejligt langt varmt bad inden sengetid må være mit råd :)

  Hilsen Mathilde
  Missengustav@gmail.com

  SvarSlet
 20. jaa sådan en vil jeg vildt gerne vinde!

  Mit bedste råd til en god nattesøvn.... "Få ungerne passet" ;)

  tina1978@gmail.com

  SvarSlet
 21. For at få den bedste nattesøvn, har jeg altid mit soveværelsevindue stående lidt på klem. Uanset vejret, den skal bare lige være et par centimeter. Jeg har meget hovedpine, så at sove med vinduet på klem virker rigtig meget. Man vågner ikke op i et værelse med indelukket luft :-)

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Mit bedste trick er at lytte til mindfullness på mp3-afspilleren. Det er godt nok ikke meningen, at man skal bruge det til at falde i søvn på, men det virker ret godt alligevel, hvis man ligger og vender og drejer sig i stedet for at sove;-)
  Hilsen Karen
  kme.nielsen(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 23. Mit bedste råd er også at sove med vinduet åbent, uanset årstid. Jeg sprøjter også gerne lavendel på min hovedpude og laver vejrtræningsøvelser for at komme ned i gear og slippe alle bekymringstanker om dagen der gik og dagen der kommer. 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg får en god nats søvn når jeg virkelig har brugt mig selv. Fået redet mine heste, været i haven eller en god lang tur i skoven :-) masser af frisk luft må være svaret hos mig! Håber jeg er heldig at vinde, for er generelt dårlig til at komme op om morgenen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, glemte mail: lindamoeller1@hotmail.com

   Slet
 25. Mit bedste råd til nattesøvn er, at gå i seng på nogenlunde samme tidspunkt hver dag, uden at have spist et stykke tid før. Det er sværest at falde i søvn for mig, hvis jeg ikke har lavet noget fysisk i løbet af dagen, så et godt råd er at snige motion ind i hverdageb. Og at have et godt langt gå-i-seng-ritual. Som kan være hvad som helst, fx. rydde op, tage opvasken, glo ud af vinduet, drikke en kop the eller gå en tur. Jeg har i perioder svært ved at falde i søvn, og der hjælper det at ligge og læse, indtil jeg er træt nok til at sove.
  Har i mange år tænkt at jeg ville have sådan et vækkeur, skulle også være godt mod vinter-tristesse.

  Mvh. Randi

  randilars@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg sover altid bedst når jeg har læst lidt i en skønlitterær bog - jeg studerer, så man kan godt blive lidt mættet af at læse, derfor synes jeg, at det er rart at minde sig selv om hvor fantastisk det er at læse en god bog. Skønlitteraturen gør, at jeg stresser ned og glemmer hvad jeg ellers har at tænke på. Det betyder også, at jeg tit ligger og tænker over den historie jeg er i gang med frem for alt det jeg skal ordne i forbindelse med studiet. :)

  dyveke.l(at)gmail.com

  SvarSlet
 27. Sikke et smart vækkeur(:

  Mit bedste råd er: Når jeg ligger i sengen om aften, farer der ofte mange tanker igennem hoved, og ofte har jeg svært ved at sove, fordi jeg ligger og tænker for meget, og der prøver jeg at tænke på, ikke at tænke på noget. At tømme hoved for tankerne, og så falder jeg ofte i søvn(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde et sæt cykel lygter fra Reelight(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/11/give-away-nr-19.html

  SvarSlet
 28. Jeg vil gerne deltage(:
  Jeg har faktisk ingen gode råd, da jeg selv har soveproblemer, og der har jeg prøvet alle mulige råd, og jeg synes ikke, der er nogen, der rigtig virker:/

  Du er velkommen til at tage et kig forbi min give away, hvor man kan vinde en knivsliber og en stålsæbe(:

  http://kreaman.blogspot.dk/2012/11/anmeldelse-give-away.html

  SvarSlet
 29. Jeg er helt sikkert med. Mit råd om en god natsøvn er, at gå i seng inden kl 22 og evt. drikke en god varm ko kamillete med mælk og honning.
  Du er også meget velkommen til at deltage i min give away på min blog:-)

  helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 30. Mit bedste råd er at tage en kop the med i seng, men det er vist mere hyggeligt end effektivt :-)
  sipart.dk@gmail.com

  SvarSlet
 31. det ville være skønt har så svært ved at komme op om morgenen
  laila.bindzus@mail.dk

  SvarSlet
 32. jeg har en varmedunk med i seng, det sløver så dejligt:)

  SvarSlet
 33. Jeg er nok ikke den rette at spørge til råds mht. god nattesøvn :(
  Jeg ligger stort set altid og vender og drejer mig i minimum 45-60 min. inden jeg falder i søvn. Nogengange længere :/
  Men det der får mig til at falde til ro er, at jeg lytter til noget stille musik/snak på min telefon :)

  //Bobber
  www.BobbersBlabber.blogspot.com

  SvarSlet
 34. Jeg tager et dejligt varm bad inden jeg går i seng. Derudover har jeg et koldt soveværelse uden for meget ting og sager så sover jeg bedre.

  svips@aaui.dk

  SvarSlet
 35. Jeg ligger nærmest hver nat, vender og drejer mig til jeg falder i søvn, som nogle gange godt kan tage en 1 til halvanden. Men det bedste råd jeg kan give er vel bare at mørklægge rummet du skal sove i fuldstændig. Det er det der virker bedst på mig.

  Ditte_1@live.dk

  SvarSlet
 36. For mig hjælper det at soveværelset er helt mørkt og at der ikke er forstyrrende lyde som summen fra computer eller tv :-)

  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Jeg ordner alle mulige praktiske ting, også går jeg i seng. :)

  idaschultz713@hotmail.com

  SvarSlet
 38. En god gang træning giver altid mig en fantastisk nattesøvn :)

  Mette_vindfeld@msn.com

  SvarSlet
 39. meditation inden sovetid er klart en super måde at få kroppen til at falde til ro og vejen til en god nattesøvn

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  kig forbi min accessories.dk giveaway med 8 præmier og del gerne din egen giveaway på facebook siden
  danske giveaways her

  SvarSlet
 40. jeg lider selv af ekstrem søvnløshed udover de sædvanlige med kamille the, baldrian dråber, motion, varmt bad osv kan jeg anbefale en masse frisk luft!

  jenny

  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet
 41. ganske enkelt----sæt dig i sofaen på med tæppet tænd fjernsynet wupti sov sødt

  joan5370@gmail.com

  SvarSlet
 42. Tjah...det myldrer med gode råd...og de er virkelig gode og alsidige...jeg kan ikke gøre det bedre, så her er en hilsen fra Burhan G:

  Gad vide om du kan høre mig nu?
  Jeg tændte lys i mit vindue
  Jeg tænker på om du kan se det?
  Vandrer du mon også rundt alene? (alene?)
  Vil dit hjerte ej heller hele? (hele?)
  Kommer der nætter som vi stadig kan dele
  Jeg ligger søvnløs her til den dag du står her igen!

  måske....måske var lyset i vinduet et wake-up-vækkeur fra Phillips:)

  Hilsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Uha, søvn er en super vigtig ting og jeg kan simpelthen ikke sove uden mine høreværn (ja, det lyder voldsomt) fordi jeg vågner af ingenting... tårnhøj hørelse og alt det der... så mit råd er i hvert fald at fjerne alle de forstyrrende elementer, tv, radio, mobilen... alt elektronik og andet der kan støje og forstyrre... og spejle i soveværelset er altså fy fy, det forstyrrer meget, selvom man sover ;)

  lindaeg@live.dk

  SvarSlet
 44. For mig er det vigtigt at der ikke er for koldt eller varmt i det rum jeg sover i. Udover det så skal min pude også ligge helt rigtigt, ellers falder jeg aldrig i søvn. Hvis jeg ikke kan sove tænker jeg altid på noget som beroliger mig (Havet, himlen osv), det plejer at hjælpe :)

  Sarahno91@hotmail.com

  SvarSlet
 45. bedste tip er at gå i seng når du kan mærke at du bliver søvning, lad være med at trække den til en ½ time senere, for så er man pludselig blevet lidt frisk og kan ikke falde i søvn, nyd at du kan gå i seng...

  SvarSlet
 46. Ups...glemte lige min mail peekaboo.dk@gmail.com

  SvarSlet
 47. Jeg er også elendig til det med søvn. For mig hjælper et roligt sind, 0 kaffe og så lidt som muligt til at forstyrre i soveværelset (rod, tv, larm, forkert temperatur osv.).

  Og ja, at man husker at hoppe på søvntoget er der - for der kan gå timevis før det dukker op igen.

  - Kit

  SvarSlet
 48. Jeg har ikke så mange gode søvnråd, for jeg er decideret mesterlig, når det kommer til at falde i søvn. Som regel er jeg helt væk inden for 30 sekunder - og det er ligemeget, hvornår på døgnet jeg lige vil have en lur. Men det hjælper altid på min generelle afslapning, hvis jeg slukker for alle skærme en halv times tid inden jeg skal sove. Det hvide lys fra dem narrer hjernen til at tro, det er dag. Hvis jeg er særligt opbragt over et eller andet, slumrer jeg nogle gange hen til bestemte YouTube-videoer med beroligende lyde, som fx regn på en rude eller lyden af fingre, der taster på et computertastatur.

  Mit store problem er at VÅGNE igen. Jeg er sur, ked og aggressiv hver eneste morgen, når jeg har hevet mig selv op af søvnens urdyb. Det føles altid som et overgreb at skulle stå op. :D

  SvarSlet
 49. Jeg glemte min email! Den er her: stinevejen(at)gmail.com

  SvarSlet
 50. det er godt nok mit store jule ønske - med en nyfødt lille dreng på armen (24 nov) kan det være svært at komme op når man virkelig skal - så vi krydser store og små fingre her :)
  vh
  Margit
  margit.rosenaa@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Og mit søvnråd er - en dejlig kop urte tea fra 10'eren. Der er en der hedder søvn eller noget i den stil og så ellers mørklæknings gardin.

   Slet
 51. Jeg ville gerne følge alle de gode råd om hvordan man får den gode søvn, men med en depression og generel vintertræthed kan det godt være lidt (meget) svært nogle gange...
  Det følgende er dog det, jeg jeg prøver at opnå hver aften: slappe af og slå tankerne fra med fjernsyn eller en god bog og så trille ind i seng og pakke mig ind i min kærestes arme, mens vores hundebasse ligger og gnuffer i fodenden. Når jeg så vågner om morgenen, stadig i kærestens arme og med hundebassen i fodenden og kan kigge på de påsprøjtede snefnug på ruderne, tænker jeg, at det her kan sgu ikke være helt skidt! Og så putter jeg lige i 5-10 min. til! :-)

  Kh Caja
  cajapetersen@hotmail.com

  SvarSlet
 52. Hej!! hvis man er inde i en lidt rytme at sove, kan jeg anbefale et varmt bad en kop godnat the, gå lidt tidligere i seng og ligge og læse eller noget andet hyggeligt. Men det vigtige er at man falder til ro, altså ingen fjernsyn eller telefon, eller andre medier, som holder en i gang. Bare trappe ned og slappe af. Man siger at den bedste søvn er den man får før midnat, derfor er det afstressende og sundt at gå tidligt i seng mindst en gang om ugen...jeg må heller komme i seng nu så!!!!

  SvarSlet
 53. Uhh. Jeg vil gerne vinde den, dog ikke til mig selv, men min kæreste, der ønsker sig en til jul B-) Han håber nemlig at sådan en, ville være bedre til at få ham op om morgenen, end hans mobilalarm er pt.
  Selv er jeg en af de få rå, der faktisk ikke synes det er så hårdt at komme op om morgenen. Medmindre jeg da har tusinde tømmermænd, eller er kommet til at læse Harry Potter natten lang, inden en skoledag - og det hænder nu også fra tid til anden(; Mit bedste søvntip er ro, ingen tv i soveværelset, læsning, mørklægningsgardiner og så det, at gå mæt i seng - er jeg sulten kán jeg ikke falde i søvn lige meget hvad.

  - Anne

  SvarSlet
 54. uh, det lyder da godt nok smart!

  Jeg syntes jeg sover rigtigt godt hvis man har drukket et glas koldt vand før man går i seng, og lige for luftet ud, og så skruet ned for varmen, så der er koldt i lokalet! :P

  SvarSlet
 55. Svalt sovrum, sköna sängkläder, total tystnad och regelbundna sovtider hjälper mig!
  Hälsningar Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvarSlet
 56. Mit bedste råd til at få en god nattesøvn er at ligge sammen med ham som man lige har fået et barn med <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, det var ligfe fra Danielast87@hotmail.com

   Slet
 57. Åh... Spurgte lige min kæreste, hans bedste råd er at lagnet er helt glat når man lægger sig i sengen. Jeg ved ikek hvorfor han går så meget op i det, men jeg er ved at have lært det :)
  Vi håber vi vinder.
  Kinaella@gmail.com

  SvarSlet
 58. Mit bedste råd er at sove i børnenes seng, når de fylder det hele i ens egen.

  SvarSlet
 59. Årh ØV! Havde lige sat næsen op efter at være med i konkurrencen om vækkeuret. Vi er B-mennesker der snuser aaalt for længe om morgenen. Så ville elske at prøve uret og se om det måske kunne få os ud af fjerene før tid. Øv altså ;-)
  Hilsen en alt for langsom Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk

  SvarSlet