onsdag den 15. august 2012

onsdag formiddag

Det her billede er godt nok fra sidste onsdag, hvor jeg gjorde stop ved Torvehallerne og totalsyndede ved den bod, der hedder noget med drage-. Det var komplet umuligt at vælge mellem de fine kager med bær, men jeg endte med denne mousse af hvid chokolade med jordbær. Nam! Er ikke sidste gang, jeg kommer til at synde der :o)

Jeg sidder og overspringshandler. I stor stil. Jeg er p.t. i et aktiveringsforløb, hvor jeg får nogle coachsamtaler. I den forbindelse er jeg ved at brande mig selv og lave mit cv om. Jeg hader den slags. Har været i gang i to timer nu, men reelt set har jeg mest drukket kaffe og skrevet nogle "overskrifter" om mig selv, som coachen sagde. Jeg går hele tiden i stå på det layoutmæssige, fordi jeg ikke kan finde ud af det, og så bliver jeg sur og adfærdsvanskelig og drikker mere kaffe, hvilket garanteret ikke virker.

Men derudover er alting så fint, så fint.

5 kommentarer:

 1. Øv, at det ikke virker for dig. Kaffe hjælper ellers på det meste.
  Kagen ser så lækker ud.. jeg mega elsker bare torvehallerne. Dem kunne vi godt bruge i Aalleren.

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ ja, og NU tager jeg mig en kop mere - denne gang med et touch af chokolade. I må da have jer nogle torvehaller i Ålborg! Jeg har forresten boet i Ålborg en gang... Der var jeg glad for grønttorvet :o) Ok, det er ikke helt det samme, men alligevel ret fint og hyggeligt :o) Dog uden monstrøse kager.

   Slet
  2. Ja, det må vi sgu! Ja, grønttorvet er også hyggeligt - men torvehallerne er bare så lækre og fristende :D YumYum.

   - Kit

   Slet