fredag den 31. august 2012

Og weekend blev det.

I går var lyset i min lejlighed ekstra fint!
Bordet er nyt - eller nyt-gammelt. Emma fandt det nede i storskrald og gemte det til mig, og så hjalp Ham, jeg godt kan lide, mig med at slæbe det tværs over Amager og hjem til mig. Det har udtræk med to to ekstra plader. Overfladen er noget ridset i det, og jeg overvejer at male den mint og lakere den. Men nu må vi se. Glad for det, er jeg i hvert fald!

Jeg har haft lidt af en hyggedag herhjemme. Hårfarvning og morgenkaffe efterfulgt af ansøgningsskrivning. Jeg oppede mig virkelig og ringede på en annonce. Det er jeg ellers superdårlig til at tage mig sammen til. Fordi jeg aldrig rigtig ved, hvad jeg skal spørge om, og fordi jeg føler, jeg forstyrrer og synes det er pinligt og anmassende og bare regulært frygteligt... Men det var rigtig positivt - stillingen lød spændende, og kontaktpersonen syntes også, jeg lød spændende!

I aften skal jeg ud og spise med Stine & Dorthe og fejre 10 års-jubilæet for vores venskab. For ti år siden var jeg lige startet på mine tilvalgsfag på kønsforskning og kulturformidling. Til sidstnævnte blev jeg sat i gruppe med de to damer og tre andre - siden da har vi tre været veninder. Det var kærlighed ved første blik!

Jeg glæder mig også til i morgen, hvor jeg skal hænge ud med ham, jeg godt kan lide - heeeeeeele dagen.

2 kommentarer:

 1. Sikke et smukt bord! Det kan jeg godt forstå du er glad for. :) God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Ja, egentlig ville jeg gerne have det rundt, men når nogen ligefrem smider sådan et fint og firkantet bord ud, så kan man kun være glad. Især når man har levet uden spisebord i over et år! Desværre er der nogle grimme mærker på overfladen, så jeg overvejer at male den mintfarvet :o)

   Slet