onsdag den 15. august 2012

Ny kjole


Lige et ekstremt sløret billede af mig med min nye kjole, som jeg har ventet på i næsten to måneder! Så det føles faktisk næsten som at have fået en gratis kjole, fordi det er så længe siden, jeg betalte for den. Som altid er jeg kommet til at købe den for stor... Jeg får altid overvurderet mit størrelse og køber for en sikkerheds skyld et nummer for stort. Faktisk også når jeg ikke netshopper men køber kjoler i en ægte butik. Det er ret dumt og en dårlig vane. Men den er fin. Måske kan jeg sy den lidt ind. Det er ikke så slemt at se på, fordi der er bælte, men den er noget løs i ærmegabet.

Jeg prøvede den lige med tyl under - og det blev den ikke mindre fin af! Måske vil jeg tage den på til det Elvis-arrangement jeg skal ud og danse til i morgen :o)

2 kommentarer:

  1. Den er VILDT flot! Og lidt svært at bedømme om den er for stor på det billede dér, men jeg tror nu, den sidder fint. :) Kender det i øvrigt godt - jeg køber også altid kjolerne en størrelse større end jeg burde. Har lige købt en jakke i Topshop i en størrelse mindre end jeg plejer, og nu er jeg helt rundt på gulvet. Godt Elvis-arrangement! :)

    SvarSlet
  2. Den er vildt fin! Og den sidder lækkert på dig....ser det ud til....
    Hvor er den fra?

    SvarSlet