tirsdag den 15. november 2011

Frostvejr


Du troede nok, jeg var væk, hva? Det var jeg også... Jeg har sindssygt travlt, og jeg tager det overhoved ikke med ro. Er ved at gå op i en limpind. Det er svært at prøve på at føre et fuldtidsstudie og jonglere med fem forskellige job, når der kun er 24 timer i døgnet og energien ikke helt er til det. Jeg har minus 4000 i banken... Det er en stressfaktor. Jeg har ikke nok arbejde, og alligevel kan jeg ikke se, hvor jeg skal få tid til mere. Får ikke læst nok til mine timer, og nu er der projekter. Det ene skal afleveres om to uger, og vi er knap i gang... Banken er efter mig... Og jeg hader to af mine job dybt og inderligt. Jeg er nødt til at finde på noget andet....
Jeg ved ikke... Det hele føles enormt utilfredsstillende lige nu, fordi jeg er overfladisk og stresset og hele tiden på vej videre til det næste. Nogle dage har jeg tre job på en dag. Andre dage er det job og studie. Og jeg får ligesom ikke gjort noget af det rigtig godt.
Jo, ét sted. Et nyt arbejde, som jeg ELSKER! Desværre er det lidt sådan i perioder - ærgerligt, når jeg virkelig synes, det er sjovt.

Nå. Billederne er taget hjemme ved mine forældre, hvor vi søndag morgen stod op til hvidt og tåge. Så fint!

4 kommentarer:

 1. Oh No, jet har det lidt på samme måde indimellem. Føler jeg gør alting halvt for tiden, og halvdelen af den halve tid, sidder jeg og tænker på, hvor træls det er kun at gøre ting halvt. Meget irriterende. Håber du finder ud af det:)

  SvarSlet
 2. Ja, det er en vældig træls følelse - jeg har jo ogå hele tiden dårlig samvittighed. Over ikke at gøre ting godt nok, over ikke at se folk nok og være en god veninde, datter, søster, moster, lærer m.m.
  Jeg må vist bare se hvad der sker og prøve på at bytte energidræberne ud med noget bedre :o)

  SvarSlet
 3. Ja, dét troede jeg... Men så SURPRISE, en masse dejlige indlæg. Gå op i en limpind... Fnis. :)

  SvarSlet
 4. hæhæ, Betina, det var netop den effekt, jeg gerne ville have ;o)

  SvarSlet