lørdag den 11. april 2009

Vidundermidler

Jeg har sådan lidt hud-nedtur for tiden. Jeg har altid haft så pæn og ensartet hud... Næsten ingen urenheder, helt glat og fin. Men NU er jeg blevet gammel. Min hud ser trist, grå og rynket ud - jeg kan sleeeeet ikke holde det ud. I går fik den den store tur med resterne af mine prøver fra Decleor. Og de produkter er virkelig fantastiske. Men alt for dyre til at jeg kan eje dem. Ejer kun ansigtsolien, som også bare er et vidundermiddel, men jeg vil så gerne også have natcremen herunder. Den er som balsom for huden, og i dag har jeg næsten ikke nedtur over min hud - selvom jeg stadig kan se smilerynkerne ved øjnene og min dybe panderynke.

Men altså... Dyr. Var lige ind på lookfantastisc.com og selv her kommer prisen op på 602 kr for 30 ml. natcreme. Hmm. Det har Natascha ikke lige.

Er der nogen, der kender et andet godt og billigt sted at købe skønhedsprodukter på nettet?? Tips modtages gerne.

Jeg leder også efter en god fugtmaske, hvis nogen skulle ligge ind med et vidunder-tip som de vil give videre ;o)

4 kommentarer:

 1. Ja - helt ærlig, hvad sker der lige for de panderynker?! Bare ikke i orden... Argh..

  Jeg køber mine produkter på nettet (Dermalogica). Jeg har vedhæftet link. Husk blot, at dine køb kan risikere at blive taget i tolden! (jeg mener de sender fra USA, men er ikke helt sikker).

  www . skin - beauty . com

  SvarSlet
 2. Jeg fandt den lige for dig! Den koster $ 80,10, der er rigtig mange penge at spare!

  Jeg kan ikke få lov at sætte linket ind, men du kan selv søge den frem via det snydelink jeg satte ind i den anden kommentar (husk at fjerne mellemrum ;-)

  SvarSlet
 3. Ah mange tak, Linda!!! Det må jeg prøve, selvom jeg er lidt lunken overfor det der told!!!

  SvarSlet
 4. Så lidt, min ven!
  Altså, jeg har jo handlet nogle gange, og jeg har, 7-9-13, ikke oplevet at få en ekstra bon (endnu). Meeeen, jeg køber også en del når jeg endelig handler, så jeg er sikker på at uanset hvad, så har jeg sparet i forhold til hvis jeg køber hos min kosmetolog ;-)

  SvarSlet

Blog-arkiv